Άκης Τσοχατζόπουλος: «Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες» – Η τελευταία επιστολή προς τον γιο του

Η τελευταία επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στον γιο του, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού προς τον γιο του, στην τρίτη διαθήκη που συνέταξε.

Σημειώνεται ότι ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 17 ετών. Του χρόνου, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα ως πρόεδρος του ιδρύματος, όπως υπογράμμισε η  δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου θέλησε να διαβάσει η ίδια χθες το βράδυ την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1 και, όπως μεταδόθηκε, η φωνή της ακούγεται να «σπάει» αρκετές φορές από την συγκίνηση.

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη στην πορεία και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς, τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις την διαδρομή. Και ποτέ, μα ποτέ, να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου» ήταν τα τελευταία γραπτά λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.

Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε για πρώτη φορά και ένα βίντεο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να λέει τις ευχές του στα τελευταία γενέθλια του γιου του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε τον Αύγουστο του 2021, σε ηλικία 82 ετών.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Βίκυ Σταμάτη θα συνοδεύσει τον γιο της στη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Άκης Τσοχατζόπουλος junior «όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του». «Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ. Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο», είχε αναφέρει η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ