Βίκυ Σταμάτη: Φεύγει με τον γιο της από την Ελλάδα – Η πρόταση από το Netflix, η «πικρία» και η «δικαίωση»

Φεύγουν από την Ελλάδα η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, και ο 17χρονος γιος της, Άκης Τσοχατζόπουλος junior. Η Βίκυ Σταμάτη δηλώνει πως πρώτη προτεραιότητά της είναι ο γιος της, τον οποίο επιθυμεί να ακολουθήσει στις σπουδές του στην Ευρώπη, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν τους πλήγωσε η Ελλάδα, αλλά «πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο 17χρονος αναμένεται να ξεκινήσει τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά σε πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας και η Βίκυ Σταμάτη ετοιμάζει τις βαλίτσες της, ώστε το καλοκαίρι να τον ακολουθήσει. Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν θέλει να ακολουθήσει την πολιτική, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ενώ μοιάζει ιδιαίτερα στον πατέρα του.

Όπως μεταδόθηκε, μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, που θα είναι βασισμένο στην ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή, η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου τόνισε πως «δεν έχει αλλάξει κάτι στην κοινή ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και σιωπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο».

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για εμένα το οτιδήποτε. Η προτεραιότητά μου αυτή την ώρα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου γινόμαστε 17 ετών. Όταν ο γιος μου θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του, ο ίδιος. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ. Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο» τόνισε η Βίκυ Σταμάτη.

Εξήγησε ότι δεν θέλει ο γιος της «να διαβάζει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ξέρει την απτή αλήθεια, την αυθεντική αλήθεια, η οποία είναι καταγεγραμμένη και από τον πατέρα του αλλά χιλιοειπωμένη και από εμένα».

Αναφέρει ότι ο γιος της έγινε δεκτός με υποτροφία σε πολύ γνωστό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη, το έκτο στον κόσμο. «Το πιο σημαντικό απ’ όλα, να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι όταν ο γιος της φύγει στο εξωτερικό, εκείνη θα τον ακολουθήσει. «Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου, αν και εφόσον το επιθυμεί, αλλά το πρώτο διάστημα νομίζω θα ήταν ωφέλιμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Βίκυ Σταμάτη διευκρίνισε ότι «δεν μας πλήγωσε ο τόπος (σσ. η Ελλάδα), πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν και συμπεριφορές».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ