Αίγινα: «Η μητέρα μου δεν γνώριζε τίποτα» – Οι πρώτες δηλώσεις της 25χρονης που την βίαζε ο πατριός της

Έναν εφιάλτη ζούσε επί 11 χρόνια στα χέρια του 36χρονου συντρόφου της μητέρας της μία 25χρονη σήμερα γυναίκα στην Αίγινα. Οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 36χρονου προκαλούν ανατριχίλα και οργή.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την θετή κόρη του από όταν ήταν 14 ετών.  Με την ενηλικίωσή της ο φερόμενος ως δράστης, την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες πράξεις του, απειλώντας το κορίτσι πως αν μιλήσει για όσα περνούσε στα χέρια του θα ανεβάσει τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε και ο ρόλος της μητέρας της. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 25χρονη είπε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα και πώς ό, τι έκανε ο 36χρονος το έκανε στα κρυφά.

«Ήταν επίμονος και ζηλιάρης κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα και η μητέρα μου πετούσε «σπόντες» για να καταλάβει γιατί είναι έτσι. Εγώ δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν ήθελα να την στεναχωρήσω» τόνισε η 25χρονη.

Μετά την καταγγελία σε βάρος του, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ενώ από έφοδο που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά του στο νησί της Αίγινας, εντόπισαν 1,5 κιλό κάνναβης, ένα αεροβόλο πιστόλι, τέσσερα μαχαίρια, 18.000 ευρώ, καθώς και ένα εσώρουχο του θύματος, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη 5-3-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, σε νησί του Αργοσαρωνικού, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξης με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι προέβαινε στα ανωτέρω αδικήματα από το 2013 έως πρόσφατα, σε βάρος της ενήλικης πλέον παθούσας.

Επιπλέον συνελήφθη και αλλοδαπή σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1505 γραμμ. κάνναβης,

Αεροβόλο πιστόλι,

4- μαχαίρια,

Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,

3 ζυγαριές ακριβείας,

τρίφτης και

3  κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα πέντε -3.275- ευρώ, που βρέθηκε στη κατοχή της μητέρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ