Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Στο Αιγάλεω συνελήφθη 28χρονος Έλληνας, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Εσθονίας.
- Ο 28χρονος κατηγορείται ότι τον περασμένο Αύγουστο επιχείρησε να εισάγει στην Εσθονία μέσω του αεροδρομίου του Ταλίν 17 κιλά κάνναβης.
- Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω κατόπιν επισταμένων ερευνών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Στο Αιγάλεω συνελήφθη 28χρονος Έλληνας, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Εσθονίας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, συνελήφθη κατόπιν επισταμένων ερευνών απογευματινές ώρες της 10-12-2025 στην περιοχή του Αιγάλεω, 28χρονος ημεδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Εσθονίας για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 28χρονος κατηγορείται ότι τον περασμένο Αύγουστο επιχείρησε να εισάγει στην Εσθονία μέσω του αεροδρομίου του Ταλίν 17 κιλά κάνναβης τα οποία είχε τοποθετήσει στις αποσκευές του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».
