Αγρότες: «Ανυποχώρητοι» από τα μπλόκα της Θεσσαλίας – Ετοιμάζουν νέα πανελλαδική σύσκεψη

«Ανυποχώρητοι» φαίνονται οι αγρότες της Θεσσαλίας από τα μπλόκα τους, ενώ επίκειται η συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 11 Μαρτίου. Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι συνάδελφοί τους στη Βόρεια Ελλάδα, ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και επέστρεψαν στα χωράφια τους.

Συγκεκριμένα, αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν αλλά και να ενισχύσουν τα μπλόκα τους σε Καρδίτσα και Φάρσαλα εμφανίζονται οι αγρότες, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.

Το Σαββατοκύριακο θα ενταχθούν νέα τρακτέρ τα οποία θα ενισχύσουν το μπλόκο. Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (26/2) στις 18:30 στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας με τρακτέρ, όπου την ίδια ημέρα θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, ώστε να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τον Daniel, ζητούν άμεσα την αναστολή της πράσινης ΚΑΠ και την ανασυγκρότηση των πλημμυρισμένων εδαφών τους, ώστε να μη χάσουν την επόμενη καλλιεργήσιμη περίοδο που αρχίζει την άνοιξη.

«Ακόμη κι αν όλοι οι συνάδελφοί μας αποχωρήσουν, είμαστε οι τελευταίοι που θα το κάνουμε», δηλώνουν οι αγρότες από το μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας.

Οι αγρότες του Πλατυκάμπου αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Αθήνα αποφάσισαν και τις επόμενες κινήσεις μέσα από τη γενική τους συνέλευση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ