Αγρίνιο: «Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 14χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μητέρα του 14χρονου μαθητή της Β’ Γυμνασίου, που έχασε την ζωή του όταν χτύπησε το κεφάλι του σε μεγάλη πέτρα, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε με το ποδήλατό του, στο Αγρίνιο.

Θρήνος στο Αγρίνιο: Ο ξάδελφος του 14χρονου φώναζε για βοήθεια – Πώς η βόλτα με το ποδήλατο κατέληξε σε τραγωδία

Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της 26ης Απριλίου. Με μαύρα ρούχα και την αγκαλιά της άδεια, η μητέρα του Γαβριήλ επέστρεψε ξανά στο χωριό Κυψέλη.

«Ήρθα στην Ελλάδα μόνο για να ζήσει το παιδί μια καλύτερη ζωή», λέει η μητέρα από την Αλβανία, που ξενιτεύτηκε όταν ο γιος της ήταν επτά μηνών. Η ίδια εργαζόταν επί ώρες στα χωράφια για να μεγαλώσει το μοναχοπαίδι της.

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 14χρονος που έπεσε από το ποδήλατο

«Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Και στο σχολείο ήταν πολύ σωστός», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 14χρονου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η κυρία Μαριάννα περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα. Ο 14χρονος δεν είχε πάει ποτέ ξανά με το ποδήλατο σε εκείνο το σημείο, όπου ο δρόμος είναι ανώμαλος. Ο Γαβριήλ και ο ξάδελφός του είχαν μάθημα αγγλικών στο σπίτι. Μόλις τελείωσαν, είπε στη μητέρα του πως πεινούσε. Εκείνη θα του ετοίμαζε κάτι να φάει και τα παιδιά θα πήγαιναν μια βόλτα για 5-10 λεπτά μέχρι να ετοιμαζόταν το φαγητό. Μετά από λίγο, της είπαν πως το παιδί χτύπησε. Όταν έφτασε στο σημείο, είδε το ασθενοφόρο, αλλά δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του ως συνοδός.

Στο νοσοκομείο της ανακοίνωσαν πως το παιδί της δεν ζει. «Ακόμη δεν το πιστεύω. Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο. Τον μεγάλωνα με πολλή αγάπη», λέει η χαρομακαμένη μάνα.

«Ήθελα να μεγαλώσει και να σπουδάσει. Ό,τι ήθελε δεν του είπα ποτέ όχι. Ήταν τα πάντα στη ζωή μου. Έφυγε τσάμπα το παιδί», κατέληξε συντετριμμένη.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ