Αγωνία για 17χρονο στο Ηράκλειο: «Δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή» λέει στο enikos.gr o διευθυντής της ΜΕΘ

Τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 17χρονου, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/10) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 2:00 τα ξημερώματα στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, όταν ένα αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τον οδηγό αλλά και τον 17χρονο συνοδηγό και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο enikos.gr o διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ανέστης Κιούλπαλης ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές.

«Η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, το παιδί δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή», ανέφερε ο κ. Κιούλπαλης και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως αυτή την ώρα οι θεράποντες γιατροί καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Τέλος, αναφορικά με τον οδηγό του οχήματος ο ίδιος αποκάλυψε πως νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, με την ζωή του να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ