Δολοφονία Κατσουρή: Οι ποινές «χάδι» που προτείνονται στο πόρισμα για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Επιπλήξεις και χρηματικά πρόστιμα προτείνει στις ποινές του ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. που ολοκλήρωσε την ΕΔΕ που αφορούν τις ευθύνες των υψηλόβαθμων αξιωματικών της αστυνομίας, στην υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι κατάφεραν και έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ξέσπασαν αιματηρά επεισόδια και είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Το αίμα σε μαχαίρι χούλιγκαν και οι συνομιλίες που «δείχνουν» τον δράστη

Όπως μετέδωσε το OPEN, το πόρισμα είναι ογκωδέστατο, με τον αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. να αναγνωρίζει λάθη και παραλείψεις, ενώ προτείνει οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν είτε με επίπληξη, είτε με χρηματικό πρόστιμο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι η επίπληξη αφορά τον υποστράτηγο, για τον οποίο γινόταν η έρευνα, ενώ τα χρηματικά ποσά, δεν είναι τα ανώτερα που προβλέπονται.

Ωστόσο, την τελική απόφαση θα την αναλάβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν και οι κρίσεις του Ιανουαρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ