Άγιος Παντελεήμονας: Το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 35χρονος μετά τη δολοφονία της Κουβανής τρανς – Πήγε και στο… νοσοκομείο

Νέες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να εντοπίσουν τον 35χρονο από τον Μπανγκλαντές που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα, αποκαλύπτει το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Φυλής, όπου διέμενε η τρανς κατέθεσε πως γύρω στις 7:15 στις 10 Ιουλίου, ακούστηκε φασαρία (τρέξιμο ατόμου και σπάσιμο αντικειμένων), προερχόμενη από το διαμέρισμα του θύματος, η οποία διήρκησε για διάστημα μιας ώρας. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η δολοφονία της 46χρονης Άννας υπολογίζεται ότι έλαβε χώρα πρωινές ώρες εκείνης της μέρας.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν βίντεο από κάμερες της ευρύτερης περιοχής, που τους βοήθησαν να φτάσουν στα ίχνη του 35χρονου Μπανγκλαντεσιανού. Σύμφωνα με όσα αναφέρεται στο διαβιβαστικό, προέκυψε ότι στις 06:55 ο δράστης μπήκε στην πολυκατοικία του θύματος από την κεντρική είσοδο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 10:40 βγήκε από το διαμέρισμα του θύματος, διαμέσου του παραθύρου του υπνοδωματίου (οδός Μαγνησίας), ενώ ένα λεπτό αργότερα εντοπίστηκε να κινείται στην οδό Κοδριγκτώνος έχοντας αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια του. Ο δράστης ακολούθως κινήθηκε πεζός προς την περιοχή της Ομόνοιας. 

«Κατόπιν αξιολόγησης πλήθους πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι αμέσως μετά τη δολοφονία ένας άνδρας εισήλθε σε πολυκατοικία της οδού 3ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ομόνοιας, δηλαδή σε σημείο που απέχει 1.300 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με περίοικο ο άνδρας ο οποίος διαμένει στην συγκεκριμένη οδό, έφερε τραύματα και είχε αίματα στο πρόσωπό του», σημειώνεται.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές  – γύρω στις 14:30- διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με τραύματα από τέμνον όργανο, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο αριστερό αυτί, το άνω χείλος και τη μύτη, θλαστικό τραύμα αριστερά κροταφικά και αριστερού αγκώνα. Σημειώνεται το enikos.gr, έχει αποκαλύψει ότι ο 35χρονος είχε σχεδόν κομμένο το αριστερό του αυτί, ως αποτέλεσμα της άγριας πάλης που είχε προηγηθεί στο σπίτι του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Από την συνδυαστική αξιολόγηση των προανακριτικών και πληροφοριακών δεδομένων ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα στα οπτικά υλικά, ως το άτομο που εισέρχεται από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας του θύματος στις 06.55, στις 10:41 πμ κινείται με αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια και ακολούθως λίγα λεπτά αργότερα εισέρχεται στην πολυκατοικία της οδού 3ης Σεπτεμβρίου», αναφέρεται.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που αποκάλυψε το enikos.gr

Κατόπιν αναζητήσεων ο 35χρονος εντοπίστηκε έξω από μίνι μάρκετ στο Γκάζι και οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών για να εξεταστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όταν προσήλθε στην ΓΑΔΑ για κατάθεση διαπιστώθηκε πως φορούσε το ίδιο δαχτυλίδι και την ίδια καδένα – αλυσίδα με αυτά που φορούσε ο δράστης κατά τη διαφυγή του από τον τόπο του εγκλήματος, όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Επίσης, κατά την έρευνα στο σπίτι του θύματος εντοπίστηκε αιματηρό παλαμικό αποτύπωμα πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Κουβανή τρανς, το οποίο ταυτίζεται με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 35χρονου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν ενώ για τα τραύματα που έφερε υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, οι δράστες της οποίας τον είχαν τραυματίσει με μαχαίρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ