Άγιος Παντελεήμονας: «Με είχε ξαναχτυπήσει και κλειδώσει» – Συγκλονίζει η 31χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης

Για τα όσα πέρασε στα χέρια του 34χρονου Αιγύπτιου που την χτύπησε και την κράτησε όμηρο στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα την Πρωτοχρονιά μίλησε η 31χρονη Άννα.

Όπως είπε στο MEGA, «ο Άχμετ θεωρεί νορμάλ το να χτυπάει. Στο παρελθόν με είχε χτυπήσει ξανά και με είχε κλειδώσει».

Η ίδια εξομολογήθηκε:  «Πίστευα ότι θα αλλάξει, ότι εγώ φταίω… αλλά κοιτάτε που έχουμε φτάσει. Οι γνωστοί μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, αλλά δεν ήθελα να τους ακούσω», είπε η Άννα και πρόσθεσε: «Είμαι καλύτερα, αλλά νιώθω φόβο ότι κάτι θα γίνει».

Άγιος Παντελεήμονας - 31χρονη

«Ο ταξιτζής πιστεύω δεν κατάλαβε τίποτα, επειδή δεν μπορούσα ούτε να φωνάξω ούτε να ζητήσω βοήθεια. Είχε κοντά στο σώμα μου το μαχαίρι του», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, πιστεύει πως εκείνο που τον εξαγρίωσε ήταν ότι γιόρτασε μόνη της την Πρωτοχρονιά.

«Τον αγαπούσα. Τόσο καιρό τον άντεξα, πίστευα ότι θα αλλάξει, αλλά…», είπε η Άννα και πρόσθεσε: “ήταν και γινόταν όλο και πιο νευρικός. Όχι μόνο με εμένα αλλά και προς τον κόσμο”.

Τι είπε ο δικηγόρος της 31χρονης για τις ποινές

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα να διώκεται για κακούργημα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης, Κωνσταντίνο Γώγο, για την πρώτη δίωξη η επαπειλούμενη ποινή του μπορεί να φτάσει έως και τα 15 χρόνια, ενώ για την αρπαγή της γυναίκας η επαπειλούμενη ποινή είναι γύρω στα 5 με 10 χρόνια.

«Τα αδικήματα είναι τέτοια που μπορούν να εξασφαλίσουν ποινή που μπορεί να τον αφήσουν στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Γώγος.

Ο δικηγόρος εκτιμάει πως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματά του στο παρελθόν και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσουν είτε με τον ίδιο είτε με τις αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν τις έρευνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ