Πάνος Καμμένος: Το βίντεο με τον “Belmondo” για τον… Γιώργο Παπανδρέου και οι φωτογραφίες από καμπαρέ της Μονμάρτρης

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο Πάνος Καμμένος στον λογαριασμό του στο Instagram. Το βίντεο αφορά στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και πρωταγωνιστής είναι ο σκύλος του “Βelmondo”. Το βίντεο δεν είναι καινούργιο, καθώς έχει δημοσιευτεί στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο τώρα έχει γίνει viral.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρώην υπουργός Άμυνας να παίζει με ένα κουκλάκι και ακούγεται να λέει “Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος”. Ο σκύλος του “επιτίθεται” στο κουκλάκι, το δαγκώνει και το αρπάζει. “Άσε με Βelmondo. Θέλω να γίνω πρωθυπουργός σου λέω” αναφέρει ο Πάνος Καμμένος, γελώντας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

Ο Πάνος Καμμένος ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας.  Χθες, ο πρώην υπουργός πόζαρε φορώντας μαύρα γυαλιά και το χαρακτηριστικό γούνινο καπέλο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με το σφυροδρέπανο, ενώ ο σκύλος φορούσε ένα γούνινο κολάρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

Ο  Πάνος Καμμένος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram. Πριν από δύο εβδομάδες είχε ανεβάσει story μέσα από τα οποία φαίνεται πως έχει επισκεφθεί το Lapin Agile, ένα διάσημο μικρό καμπαρέ στη Μονμάρτρη, στο Παρίσι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ