Άγιοι Ανάργυροι: «Το έκανε ύπουλα, την μαχαίρωσε πισώπλατα» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Κυριακής, η μητέρα της ξέσπασε μιλώντας για τον δολοφόνο της κόρης της, αλλά και για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, όταν η 28χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ζητώντας βοήθεια και προστασία.

Ο πόνος της μητέρας της 28χρονης είναι αβάσταχτος. Χθες, αποχαιρέτισε την κόρη της για τελευταία φορά, ντυμένη νυφούλα μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.

Σήμερα μίλησε εμφανώς συγκινημένη και φορτισμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφερόμενη σε όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης ή και δολοφονίας από τους συντρόφους της.

«Γιατί οι άνδρες μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα κι όταν εμείς λέμε “όχι” να βρισκόμαστε βιασμένες, χτυπημένες, σκοτωμένες;», αναρωτήθηκε αρχικά, ξεσπώντας σε λυγμούς. «Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν; Πόσοι έμειναν μέσα στη φυλακή και τα ισόβια να είναι ισόβια;», συνέχισε η μητέρα της Κυριακής.

Η ίδια, όπως και όλες οι μητέρες που έχουν χάσει τα κορίτσια τους από έναν κακοποιητή σύντροφο, ζητά τα ισόβια να είναι ισόβια για τους δράστες τέτοιων εγκλημάτων και ξέσπασε λέγοντας ότι δεν μπορεί οι γυναίκες να ζητάνε τα αυτονόητα από τις αρχές και τη δικαιοσύνη.

«Το έκανε ύπουλα, την μαχαίρωσε πισώπλατα»

«Αυτό το κάθαρμα δεν είχε το θάρρος να κοιτάξει το κορίτσι μου στα μάτια και να το σκοτώσει. Το έκανε ύπουλα, το μαχαίρωσε πισώπλατα. Άνδρας δεν είναι αυτός που μαχαιρώνει ένα κορίτσι, που ζήτησε βοήθεια», είπε στη συνέχεια για τον δράστη της γυναικοκτονίας.

«Η ζωή μου όλη ήταν τα παιδιά μου. Γιατί μου άδειασε την αγκαλιά μου; Γιατί του είπε “όχι” και ήθελε να φύγει από κοντά του;», συνέχισε η μητέρα της Κυριακής.

Έστειλε δε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες λέγοντας: «Προσπαθήστε, μιλήστε, είμαστε δυνατές. Καμία άλλη γυναίκα νεκρή με αυτόν τον τρόπο, κανένα άλλο λευκό φέρετρο. Μην ζητάτε τα αυτονόητα. Είναι δικαίωμά σας, είμαστε ίσοι. Δεν μπορεί ο καθένας να σηκώνει το χέρι και να σκοτώνει».

«Η κόρη μου δεν έλεγε ποτέ όχι. Δεν μπορώ να πιστέψω τι της έκανε. Αυτό το αχ που έβγαλε όταν πέθαινε θα με στοιχειώνει σε όλη μου την ζωή», είπε η μητέρα της 28χρονης.

«Βγάλε το σακάκι σου, βγάλε τον βαθμό σου και γίνε άνθρωπος για ένα λεπτό»

Απευθύνθηκε δε και στις γυναίκες αστυνομικούς, από τις οποίες ζήτησε βοήθεια η κόρη της. «Αυτή η αστυνομικός που είδε την κόρη μου φοβήθηκε μην παραβιάσει κάποιο πρωτόκολλο. Βγάλε το σακάκι σου, βγάλε τον βαθμό σου για ένα λεπτό. Σου ζήτησε βοήθεια, γίνε άνθρωπος για ένα λεπτό, μίλησέ της, δείξε ενδιαφέρον, καθησύχασέ την», είπε η μητέρα της 28χρονης, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, το βράδυ της Δευτέρας (1/4) έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Δείτε το βίντεο: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ