Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Οι τελευταίες στιγμές της Κυριακής πριν δολοφονηθεί από τον πρώην σύντροφό της

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο απεικονίζονται οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής, λίγες ώρες προτού πέσει νεκρή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ντοκουμέντο του Mega, φαίνεται η τελευταία συνάντηση που είχε η 28χρονη Κυριακή με τον 37χρονο φίλο της το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία.

Η ώρα είναι 19:36. Η 28χρονη και ο φίλος της εισέρχονται στην καφετέρια και κάθονται σε απόμακρο σημείο, όπου συνομιλούν για όσα έχουν προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η 28χρονη νιώθει άνετη με τον 37χρονο και οι δύο τους κάθονται για δύο ώρες στην καφετέρια.

Ο φίλος της στη συνέχεια προσφέρεται να την γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Μόλις φτάσουν εκεί θα συναντήσουν τον δράστη, τον οποίο η Κυριακή αντιλήφθηκε αμέσως και επειδή φοβήθηκε, κατευθύνθηκε με τον 37χρονο στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ