Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος» – Παραδειγματική τιμωρία του 39χρονου ζητεί ο πατέρας της Κυριακής

Την παραδειγματική τιμωρία του 39χρονου που σκότωσε την Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους θέλει ο πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Άγιοι Ανάργυροι: Η περιγραφή αστυνομικού της ΔΙΑΣ που έφτασε έξω από το Τμήμα μετά την δολοφονία της Κυριακής

«Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος» τονίζει μέσω της δικηγόρου του, Ελένης Μαζαράκη ο πατέρας της άτυχης Κυριακής.

Όπως τόνισε μέσω του STAR, η προσπάθεια του δολοφόνου να αφαιρέσει τη ζωή του μέσα στο κελί του, είναι ένα μέρος του γενικότερου σχεδίου του.

Άγιοι Ανάργυροι: «Η ζωή του κάπου εκεί τελείωσε…» – Τι αποκαλύπτει φίλος του 37χρονου που συνόδευσε την Κυριακή στο Τμήμα

«Ήταν δήθεν αυτοκτονία, ακόμη και αυτό δείχνει ότι είναι χειριστικός» είπε ο πατέρας σε δήλωση μέσω της δικηγόρου του και προσέθεσε:

«Κάνει τα πάντα για να πείσει ότι είναι τρελός».

Άγιοι Ανάργυροι: «Ταξίδεψε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει την Κυριακή» λέει η δικηγόρος του πατέρα της

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον προφυλακισθέντα, τονίζοντας πως «οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν μίλησαν για επιλεκτική αμνησία».

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον άνδρα που συνόδευσε την κόρη του τη μοιραία βραδιά στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό έως τώρα. Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ έχει κλείσει τα τηλέφωνά του.

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο 39χρονος έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί εκτιμούν ότι σε λίγες ημέρες θα μπορεί να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Πράγματι επικοινώνησα σήμερα με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ‘Αττικόν’. Έγινε προσπάθεια επιτυχημένη αποσωλήνωσης του ασθενούς. Ήδη ανταποκρίνεται με το περιβάλλον. Παραμένει στην ΜΕΘ φρουρούμενος αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι σε λίγες μέρες θα πάει σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί και θα φύγει υγιής για τις φυλακές για να μείνει εκεί μέχρι τα βαθιά γεράματα να σαπίσει παράδειγμα προς αποφυγή για όλους όσους σκέφτονται κάτι τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Και πρόσθεσε: «Και το λέω αυτό γιατί δεν πρέπει με τίποτα με μία χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο όπως είναι και ο αρχικός στόχος του».

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στις φυλακές χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ