Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Το όμορφο αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, είναι επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής που τα κομμάτια του έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Θάνος Καλλίρης

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Θάνο Καλλίρη στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Θάνος Καλλίρης

Ο Θάνος Καλλίρης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1962 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Πατέρας του είναι ο μουσικός Τίτος Καλλίρης.

Στις 9 Απριλίου του 2013, ο Τίτος Καλλίρης έφυγε από την ζωή. Μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του, σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ! weekly» το 2015, ο Θάνος Καλλίρης είχε εξομολογηθεί: «Πριν από δύο χρόνια έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, με μια πολύ δύσκολη, εξαντλητική, εξαθλιωτική πτώση της υγείας του από αυτή την παλιοαρρώστια. Μου έχει στοιχίσει. Δεν το έχω ξεπεράσει ούτε πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ. Τον είδα κυριολεκτικά να λιώνει. Μου κόστισε πολύ. Με σόκαρε η επαφή με τον θάνατο. Αυτό το αργό μαρτύριο ήταν πολύ κακό. Το κουβαλώ πάντα μαζί μου».

Η πορεία στην μουσική

Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της μουσικής με το συγκρότημα «Bijoux», το οποίο είχε δημιουργήσει με φίλους του το 1984.

Το 1987 ως μέλος του συγκροτήματος «Bang» εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Stop». Τελικά το συγκρότημα κατέλαβε την 10η θέση.

Η καριέρα του στο τραγούδι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τα κομμάτια του να έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, που τους έχει δώσει εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών του είναι τα: «Αγάπη Καλοκαιρινή», «Όχι όχι το μωρό μου», «Γιορτάζω», «Ο Παλιός Είναι Αλλιώς», «Είμαι Καλά», «Καταστροφή μου», «Όσες φορές», «Μάτια φεγγάρια μου», «Σαν», «Σ’ αγαπάω που να πάρει», «Καταστροφή μου», «Αγαπούλα μου γεια», «Το Νου σου κύριε Οδηγέ», «Φεύγω», «Κάποιο καλοκαίρι» και «Θα περιμένω».

Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο Θάνος Καλλίρης είχε αναφέρει: «Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Είχα διαβάσει κάποτε ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους. Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους».

Ακόμα στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly» είχε πει: «Με πέταξε το σύστημα γιατί δεν άνηκα σε αυτό. Δεν μπορούσα να το τροφοδοτήσω με “πικάντικες” λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής. Είχα φτιάξει την οικογένειά μου και την πάλευα στο τραγούδι. Δεν μπορούσα να παίξω μπάλα. Δεν ήμουν με μια επώνυμη, να μαλώνουμε, να χωρίζουμε και να τα ξαναβρίσκουμε για να έχουν κάτι να γράφουν. Η δισκογραφία μου είχε σταματήσει το 2004. Είχα όμως πολλή δουλειά σε live εμφανίσεις».

«Είδα ανθρώπους οι οποίοι με κυνηγούσαν για μια συνέντευξη –πάντα έδινα γιατί δεν υπήρξα ποτέ ντίβα- όταν θεώρησαν ότι δεν είχα πια ενδιαφέρον για αυτούς να με «πετούν» έξω», είχε προσθέσει.

Η σχέση με την Ναταλία Γερμανού

Ο Θάνος Καλλίρης και η Ναταλία Γερμανού ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz την δεκαετία του ’90. Ο τραγουδιστής και η δημοσιογράφος χώρισαν το 1995, όμως διατηρούν μέχρι και σήμερα πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Στην συνέντευξή του στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, αναφερόμενος στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και στους λόγους που χώρισαν είχε αποκαλύψει ότι: «Όλα καλά, ο απολογισμός της σχέσης αυτής είναι μόνο αγάπη. Λέγονται υπερβολές με τις ζήλιες και όλα αυτά. Υπήρχαν κάποια πράγματα αλλά δεν ήταν σε σημείο που να… Τώρα τα λέμε και γελάμε. Γενικώς εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, εγώ κατάλαβα πχ ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, δεν ήθελε παιδιά, το επόμενο βήμα ενός ανθρώπου θα ήταν να πάει σε κάτι άλλο».

Επίσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα, είχε εξηγήσει: «Είχαμε και διατηρούμε μια πολύ ωραία και υγιή σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Χωρίσαμε υπό πολύ κανονικές και καλές συνθήκες το 1995. Εμένα μου κάνει κακό κάποιες φορές να το συζητάω ακόμα, γιατί έκανα 45 λεπτά εκπομπή με τον Αρναούτογλου για κύριο λόγο ότι έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι, για λιγότερο από 1 λεπτό με ρώτησε κάτι για την Ναταλία που απάντησα με χιούμορ και όλα τα site έγραψαν για αυτό το λεπτό που αναφέρθηκα στην Ναταλία Γερμανού».

«Με αυτό φαίνεται σαν να τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος ύπαρξης μου σε αυτά είναι να αναφερθώ στην Ναταλία Γερμανού», είχε συνεχίσει.

Ο γάμος και τα παιδιά του

Ο Θάνος Καλλίρης στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος, ενώ από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, τον Τίτο και την Δέσποινα. Σχετικά με τον χωρισμό του είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς, λόγω των παιδιών μου, και δεν το έμαθε. Βέβαια, τα παιδιά μου ήξεραν ότι έχουμε χωρίσει με τη μητέρα τους, αλλά δεν υπήρχε λόγος να αρχίσουν να λένε τι συνέβη στα κανάλια».

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Θάνος Καλλίρης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 20 Απριλίου του 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ