Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το πανέμορφο κοριτσάκι που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελώντας, είναι γνωστή και επιτυχημένη Ελληνίδα ηθοποιός.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Νικολέττα Καρρά

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Νικολέττα Καρρά στην παιδική της ηλικία.

Ποια είναι η Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά γεννήθηκε στις 14ης Οκτωβρίου του 1979 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Σε συνέντευξή της την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αναφέρει: «Ως παιδί ήμουν πολύ ήσυχη και μελετηρή. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ποτέ δεν αισθάνθηκα κοριτσάκι. Και ακόμα και τώρα αν με ρωτήσεις μέσα μου αισθάνομαι άντρας. Δεν αισθάνομαι ποτέ θηλυκό. Άλλο που έχω όλα αυτά τα γυναικεία χαρακτηριστικά, ότι θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου…

Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή με τα αγόρια, αλλά ήμουν και πάρα πολύ ερωτιάρα. Δεν θυμάμαι δηλαδή ποτέ να ξαπλώνω να κοιμηθώ το βράδυ και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι, από το νηπιαγωγείο μέχρι και που μεγάλωσα».

«Εξακολουθώ να θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα μεγαλειώδες, που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πεταλούδες. Από την άλλη από το να έχω ένα σύντροφο ο οποίος δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα, προτιμώ να είμαι μόνη μου. Δηλαδή έχω σύντροφο όταν μαζί του είμαι καλύτερα απ’ ότι είμαι μόνη μου», είχε προσθέσει.

Ο θάνατος των γονιών της

Η Νικολέττα Καρρά έχει χάσει και τους δύο γονείς της. Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είχε εξομολογηθεί: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου και στα 23 την μητέρα μου… Σε βάθος χρόνου γίνεσαι πιο δυνατός, αλλά και πιο ευαίσθητος, πιο ανασφαλής… Αναγκάστηκα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου.

Το θέμα της απώλειας με ταράζει ακόμα… Όσα χρόνια ήταν οι γονείς μου μαζί μου, μου έδωσαν πάρα πολύ αγάπη. Έφυγαν νωρίς, αλλά δεν έχω να τους καταλογίσω κάτι…».

Πορεία στην υποκριτική

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και στην Δραματική Σχολή Θεάτρου των Αλλαγών.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2001 μέσα από την σειρά «Το μπέρδεμα». Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών: «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Η ώρα η καλή», «Κόκκινο Δωμάτιο», «50-50», «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», «Με τα παντελόνια κάτω» και «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Σημαντική είναι και η παρουσία της στο θέατρο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Η θεία απ’ το Σικάγο», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης», «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες», «Πάμε σαν Άλλοτε» και «Οι γείτονες από πάνω».

Στην μεγάλη οθόνη έχει παίξει στις ταινίες: «180 μοίρες» και «Το πουλί της Κύπρου».

Ο γάμος και το διαζύγιο

Η Νικολέττα Καρρά υπήρξε παντρεμένη με τον δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη. Η ηθοποιός και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν το 2012, ενώ το 2019 έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Λίγο καιρό αφού δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός τους, η Νικολέττα Καρρά εξήγησε σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» ότι: «Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου. Ούτε αισθάνομαι άνετα όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου. Έχω στείλει email. Έγραψαν τέρατα. Τους είπα κατεβάστε αυτό που γράψατε γιατί θα σας κάνω μήνυση…».

Στη πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε πει: «Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, δόξα τω Θεώ, είμαι και προσωπικά πολύ καλά, είμαι και επαγγελματικά πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι αφορά τον κάθε έναν άνθρωπο που ανοίγει ένα περιοδικό ή ένα site τι έκανα εγώ με τον σύντροφό μου χθες το βράδυ. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει είναι χωρίς την δική μου έγκριση.

Δεν έχω σκεφτεί έναν δεύτερο γάμο, αλλά αν προέκυπτε κιόλας εντάξει μια χαρά. Είναι κάτι όμως που δεν το έχω προγραμματίσει προς το παρόν, αλλά μπορεί και να συμβεί, μπορεί και όχι».

Μιλώντας για την μητρότητα είχε σημειώσει πως: «Η μητρότητα έχει περάσει από το μυαλό μου, δεν προέκυψε βέβαια γιατί έτσι έπρεπε να γίνει μάλλον για κάποιο λόγο, γιατί σαφείς λόγοι δεν υπήρχαν. Δεν έχει φύγει τελείως από το μυαλό μου ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις, έχω λίγο περιθώριο».

«Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Κάνω πολύ πιο γελοία πράγματα πια, επειδή το έχω αποδεχτεί ότι είμαι ζηλιάρα, παίρνω τον σύντροφό μου τηλέφωνο για να τον τσεκάρω», είχε δηλώσει.

Η παιδική φωτογραφία

Την παιδική της φωτογραφία την είχε δημοσιεύσει η ίδια η Νικολέττα Καρρά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

«Αυτή τη μέρα πάντα θέλω να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Μάλλον γιατί μου αρέσει να θέτω αφετηρίες…», έχει γράψει στη λεζάντα του post.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ