Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Το μικρό αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, στην αγκαλιά της μητέρας του, είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Αναγνωρίζετε τo αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός τραγουδιστής που έχει διαγωνιστεί στην Eurovision

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής

Γιώργος Λιβάνης

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γιώργο Λιβάνη!

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιβάνης

Ο Γιώργος Λιβάνης γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1991 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Ασχολήθηκε από μικρός με την μουσική και μάλιστα σε ηλικία 11 ετών εμφανίστηκε δίπλα στην Αρετή Κετιμέ, παίζοντας κρουστά και ούτι.

Ακόμα, ο τραγουδιστής έχει φοιτήσει σε μουσικό ωδείο, έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με την Σοφία Βόσσου.

Επίσης ο Γιώργος Λιβάνης έχει συμμετάσχει σε δύο μουσικά talent shows. Συγκεκριμένα το 2010 έλαβε μέρος στο “X Factor Greece” και το 2011 στο “Greek Idol”. 

Έγινε ευρέως γνωστός το 2019 με το κομμάτι “Βγαίνω, πίνω, ξενυχτάω”. Η καριέρα του στο τραγούδι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τα κομμάτια του να έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, που τους έχει δώσει εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών του είναι τα: “Η Αγάπη Αυτή”, “Θέλω Κι Άλλα”, “Σεντόνι” και “Να Είσαι Ευτυχισμένη”. 

Η απώλεια του κολλητού του φίλου

Ο Γιώργος Λιβάνης πριν από μερικά χρόνια έχασε τον κολλητό του φίλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή από καρδιά.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά είχε μιλήσει για τον θάνατο του κολλητού του: “Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κλαίει σαν μικρό παιδί.

Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και έφυγε από τη ζωή. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα”.

Η σχέση με την Ανδρομάχη

Ο Γιώργος Λιβάνης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια Ανδρομάχη. Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως  το τελευταίο διάστημα έχουν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους για την σχέση  τους.

Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! ο Γιώργος Λιβάνης είχε αναφέρει:Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι”.

Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της”, είχε συνεχίσει.

Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: “Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς”, είχε πει.

Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω”.

“Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους είχε εξομολογηθεί: Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ“.

“Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό.

Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας, είχε εξηγήσει.

“Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί”, είχε συμπληρώσει ο τραγουδιστής.

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο  ίδιος ο Γιώργος Λιβάνης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram,  στις 14 Μαΐου του 2023.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ