Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής

Το γλυκό αγοράκι, με τα σγουρά μαλλιά, που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστό, είναι γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας έχει πρωταγωνιστήσει στο Μπρούσκο – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Χρήστος Μενιδιάτης στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης

Ο Χρήστος Μενιαδιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13ης Ιουνίου του 1974. Το πραγματικό του επίθετο είναι Καλογράνης και είναι γιος του λαϊκού τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη. 

«Δεν με θύμωνε που ο πατέρας μου ήταν γνωστός, αντιθέτως μου άρεσε. Έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του και, παρότι δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο, τα πήγα για επιδιόρθωση και τα έφερα λίγο στα μέτρα μου», έχει πει για τον πατέρα του ο Χρήστος Μενιδιάτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ακόμα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έχει εξομολογηθεί: «Ο πατέρας μου ήταν ουσιαστικά υποστηρικτικός. Πάντα με αντιμετώπιζε σαν να είμαι μεγάλος, ακόμα και για γεγονότα που θα με στεναχωρούσαν. Όπως για τον επικείμενο θάνατό του. Θα ήθελα να ήταν εδώ έστω για λίγο, να έβλεπε την ευτυχία μας, να έβλεπε τα εγγόνια του, που δεν πρόλαβε να δει».

Η πορεία στην μουσική

Τελειώνοντας το σχολείο ο Χρήστος Μενιδιάτης σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής στην Αθήνα, όμως τον κέρδισε το τραγούδι. Ξεκίνησε το ταξίδι του στην δισκογραφία στα τέλη της  δεκαετίας του ’90. 

Η καριέρα του στην μουσική είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τα τραγούδια του να έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, που τους έχει δώσει εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών της είναι τα: «Αδυναμία μου», «Απόψε λείπεις», «Τα καλά παιδιά»,  «Μπορεί»,  «Οι Κυριακές»,  «Τώρα σε ψάχνω παντού»,  «Δικαιολογίες»,  «Σε περίμενα»,  «Γύρνα ξανά» και  «Αμαρτωλά μου μάτια».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε σημειώσει ότι: «Επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που κάνεις για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορείς και στον δικό μας χώρο υπάρχει ημερομηνία λήξης. Θέλει πολλή δύναμη να βάλεις μόνος σου το τέλος σε αυτή τη δουλειά που κάνω».

Στην ίδια συνέντευξη είχε παραδεχθεί πως: «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ. Θεωρώ εγωιστικό να λες “αγαπώ τα λάθη μου”».«Είχα την τύχη, όταν τα πράγματα επαγγελματικά δεν πήγαιναν όπως τα περίμενα, να έρχεται ένα τραγούδι και να με βάζει πάλι στα πράγματα. Έπαρση δεν ένιωσα ποτέ… Θα ήταν αστείο, γιατί ήμουν δίπλα στον πατέρα μου και απομυθοποίησα αυτή τη δουλειά», είχε προσθέσει.

Επίσης, ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε εξηγήσει: «Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου αρέσει να μου λένε τα πάντα. Θαυμαστές έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε τα προβλήματά τους. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί έχω βρει τις ισορροπίες μου. Άλλο όταν είμαι πάνω στην πίστα, άλλο όταν είμαι κάτω από αυτή. Και για αυτό πιστεύω πως ζω ευτυχισμένα. Και πάνω από αυτή και κάτω από αυτή».

 

Ο γάμος και τα παιδιά του

Ο Χρήστος Μενιδιάτης εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με τη Νάνσυ Μπίσια, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις γιους.

Στην συνέντευξή του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε αναφέρει: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα τον Αύγουστο του 2000, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μια βραδιά, που βαριόμουν κιόλας να βγω. Έτυχε και ήρθε να καθίσει δίπλα μου με μία φίλη της, πιάσαμε την κουβέντα κι έτσι ξεκίνησε η γνωριμία».

«Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα είχε στοιχεία που γούσταρα, μου άρεσε η συμπεριφορά της, το ότι είναι μία ήρεμη δύναμη, άνθρωπος ουσιαστικός», είχε παραδεχθεί ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια είχε εξομολογηθεί ότι: «Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί έλεγα ότι αν δεν το έκανα τότε, υπήρχε κίνδυνος να την χάσω. Πίστεψα στην επιλογή μου και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί».

Μιλώντας για τα παιδιά τους, είχε πει: «Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας 3 παιδιών, μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με βγάζουν off. Δεν έχω απωθημένο να αποκτήσω κόρη, το όνειρό μου ήταν να κάνω 3 γιους».

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε δημοσιεύσει ο ίδιος ο Χρήστος Μενιδιάτης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 14ης Ιουνίου του 2019.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ