Χρήστος Μενιδιάτης: «Είχαν γράψει ότι χωρίζω με τη γυναίκα μου, όταν περιμέναμε το πρώτο μας παιδί»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega, μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τις συμβουλές που του είχε δώσει. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με την σύζυγό του και στα δημοσιεύματα περί χωρισμού, την περίοδο που περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε και ποιο κομμάτι ύμνο του Νίκου Οικονομόπουλου άκουσε και τελικά το απέρριψε, γιατί δεν κατάλαβε ότι θα γινόταν επιτυχία.

Σχετικά με το χειρότερο που έχει γραφτεί για τον ίδιο, ο Χρήστος Μενιδιάτης αποκάλυψε: «Είχαν γράψει ότι χωρίζω με τη γυναίκα μου. Μάλιστα ήταν η περίοδος που περιμέναμε το πρώτο μας παιδί. Τότε μας φάνηκε πάρα πολύ αστείο».

Σε ερώτηση για το εάν έχει βιώσει ανταγωνισμό, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε πως: «Θα ακουστεί λίγο υπερβολικό αυτό που θα πω, όμως όλα αυτά που ο κόσμος πιστεύει ότι συμβαίνουν στο χώρο μας, ίντριγκα, παρασκήνιο και πισώπλατα μαχαιρώματα, δεν ισχύουν».

«Μετάνιωσα για πολλά κομμάτια που απέρριψα, όπως το “Κοίτα να μαθαίνεις” που ερμηνεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος και έγινε μεγάλη επιτυχία μετά», παραδέχτηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Για τη σχέση του με την σύζυγό του, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Δεν υπήρχε ποτέ ζήλεια μεταξύ μας. Μάλλον επειδή είμαστε λίγο “ψωνάκια” και οι δύο».

Αναφορικά με το πως νιώθει όταν τον συγκρίνουν με τον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως: «Ο πατέρας μου ήταν ουσιαστικά υποστηρικτικός. Πάντα με αντιμετώπιζε σαν να είμαι μεγάλος, ακόμα και για γεγονότα που θα με στεναχωρούσαν. Όπως για τον επικείμενο θάνατό του. Θα ήθελα να ήταν εδώ έστω για λίγο, να έβλεπε την ευτυχία μας, να έβλεπε τα εγγόνια του, που δεν πρόλαβε να δει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ