Το κοριτσάκι της φωτογραφίας έχει πρωταγωνιστήσει στο Μπρούσκο – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας, που ποζάρει μαζί με την ξαδέλφη της, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια. Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Εβελίνα Παπούλια στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Εβελίνα Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1971 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε στη σχολή χορού “Martha Graham School of Contemporary Dance”. Παράλληλα παρακολούθησε και μαθήματα υποκριτικής στο “Lee Strasberg Theater Institute”.

Εβελίνα Παπούλια

Η πορεία στην υποκριτική

Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1993 στην σειρά του Ant1 “Τμήμα ηθών”. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: “Οι χρηματιστές”, “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Σοφία ορθή”, “Κρεσέντο”, “Κόκκινος κύκλος”, “10η εντολή”, “Αν μ’ αγαπάς”, “Μπρούσκο”, “Σπίτι είναι” και “Ήλιος”.

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε ευρέως γνωστή το 1997 μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Δύο ξένοι”, στην οποία και πρωταγωνιστούσε. Η σειρά αγαπήθηκε από τον κόσμο και είχε σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω”, η Εβελίνα Παπούλια είχε μιλήσει για τους “Δύο Ξένους”, αλλά και για τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Σεργιανόπουλο.

“Με τους “Δύο Ξένους” αναγκάστηκα να λέω “όχι” γιατί ήταν τόσο πολλά τα αιτήματα για συνεντεύξεις και έτσι έβγαλα τη φήμη ότι την ψώνισα, ότι καβάλησα το καλάμι”, είχε περιγράψει.

“Δεν με ενδιέφερε να γίνω σταρ”, είχε τονίσει.

Ακόμα, είχε πει ότι: “Δεν περίμενα την επιτυχία, που είχαν, οι “Δύο Ξένοι”. Κανονικά θα κάναμε και 3η σεζόν. Ήταν όλα κανονισμένα.

Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε τρίτη μισή σεζόν, κάποια στιγμή είχαμε έναν ωραίο τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα, εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ γιατί ήμουν έγκυος, το φορτίο ήταν τεράστιο για μένα, οπότε κάπου τσάκισε και δεν κατάλαβα πού. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι μετά πήγε στρατό ο Αλέξανδρος”.

Σχετικά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχε αναφέρει: “Πάντα λέω τον αγαπώ. Δεν λέω τον αγαπούσα. Ο Νίκος έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε, δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω για αυτό και ακόμα ταράζομαι”.

“Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί, ήταν κλειστός, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος, αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος απέναντι τους”, είχε καταλήξει.

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: “Ωραία μου Κυρία”, “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, “Ελένη”, “Ο βιολιστής στη στέγη”, “Παίζοντας με τη φωτιά”, “Καμπαρέ”, “Ιωάννα της Λωραίνης”, “Δαίμονες”, “Βάτραχοι”, “Βίκτωρ-Βικτώρια”, “Ο άνθρωπος που γελά” και “Ηλέκτρα”.

Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: “Safe sex”, “Εφάπαξ”, “Νύφες”, “Πρώτη φορά νονός” και “Guilt”.

Οι δύο γάμοι

Η Εβελίνα Παπούλια έχει παντρευτεί δύο φορές. Από το 1999 έως και το 2001 υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησε και μία κόρη την Αφροδίτη.

Το 2008 παντρεύτηκε με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα στην Σκωτία, αλλά το ζευγάρι χώρισε ένα μήνα μετά.

Στην συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε πει χαρακτηριστικά ότι: “Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία που έδινα σε μια σχέση”.

Επίσης είχε εξηγήσει ότι: “Έβλεπα τον γάμο σαν ευκαιρία η σχέση να ξανασταθεί στα πόδια της, αλλά εκεί που το έκανα εκεί πνιγόμουν ακόμη περισσότερο, και γινόταν χειρότερη η κατάσταση. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν τον γάμο. Και εγώ και ο σύντροφος παλεύαμε να σώσουμε κάτι”.

“Στον πρώτο γάμο έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη. Επίσημα κράτησε 1,5 χρόνο ουσιαστικά είχαμε χωρίσει πολύ νωρίτερα γιατί είχαν ξεκινήσει έντονοι τσακωμοί. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ μια ατάκα του εκείνη την ώρα κάπως μου ήχησε και λέω δεν με ξέρει. Ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά. Και λέω όχι δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο”, είχε προσθέσει.

Η σχέση με την κόρη της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, ασχολείται επίσης με την υποκριτική, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στην δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”.

Μιλώντας για την κόρη της σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, η Εβελίνα Παπούλια είχε εξομολογηθεί πως: “Την κόρη μου την έχω ψηλά ως άνθρωπο. Μου ταιριάζει η ποιότητα της Αφροδίτης. Είμαι fan club της. Δεν είμαι όμως μαμά παρεμβατική, είμαι σε απόσταση.

Εβελίνα Παπούλια Αφροδίτη Λιάντου

Μου αρέσει να την θαυμάζω από μακριά. Νιώθω ότι όταν κάποιος παρεμβαίνει στην ζωή του άλλου δεν τον αφήνει να ανασάνει. Είμαι πολύ “ερωτευμένη” με την Αφροδίτη, την αγαπώ. Είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου”.

Τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Εβελίνα Παπούλια στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 19 Ιουνίου του 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ