Άγιοι Ανάργυροι: «Η ζωή του κάπου εκεί τελείωσε…» – Τι αποκαλύπτει φίλος του 37χρονου που συνόδευσε την Κυριακή στο Τμήμα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος που συνόδευσε την Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και την είδε να πέφτει νεκρή από τις μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με τον πιο κοντινό φίλο του 37χρονου, ο ίδιος θεωρεί ότι έχει τελειώσει η ζωή του, από την στιγμή που η Κυριακή πέθανε στα χέρια του.

«Νομίζω η ζωή του κάπου εκεί τελείωσε όταν την είδε, γιατί στα χέρια του πέθανε η Κυριακή. Οπότε θεωρώ ότι η ζωή του έχει τελειώσει γι’ αυτόν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει και νομίζει», λέει στην εκπομπή LiveNews ο κοντινός φίλος του 37χρονου αυτόπτη μάρτυρα.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ο 37χρονος έχει κλειστεί στον εαυτό του και έχει αποκοπεί απ’ όλους και από όλα, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα είδε και βίωσε το μοιραίο βράδυ της περασμένης Δευτέρας. «Είναι πολύ στεναχωρημένος και φουλ χάλια ψυχολογικά και δεν πρόκειται να συνέλθει εύκολα, μιας και ένα κομμάτι της ζωής του έφυγε κυριολεκτικά από τη ζωή του. Να αναρρώσει γρήγορα ψυχολογικά δεν το πιστεύω. Προφανώς κι αυτός, όπως όλοι μας, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της Κυριακής», αναφέρει ο φίλος του 37χρονου.

Σύμφωνα με το mega, η Κυριακή και ο 37χρονος είχαν γνωριστεί πριν από 11 χρόνια. Ο άνδρας αυτός ήταν η πρώτη σχέση της Κυριακής και ήταν πάντα προστατευτικός  απέναντί της. Είχαν να μιλήσουν πέντε ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, ο 37χρονος ήταν εκείνος ο άνθρωπος που η Κυριακή επέλεξε να μιλήσει και να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 39χρονου κακοποιητή πρώην συντρόφου της.

Στην κατάθεσή του, ο 37χρονος αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας, είπε: «Στις 25 Μαρτίου και μέρα Δευτέρα, η Κυριακή μου έστειλε μήνυμα στο Facebook. Κανονίσαμε να συναντηθούμε την Παρασκευή γύρω στις 19:30 σε μια καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί μου είπε ότι είναι χωρισμένη εδώ και 2 μήνες γιατί δεν περνούσε καλά».

Η Κυριακή και ο 37χρονος συναντήθηκαν τρεις φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες. Η 28χρονη του αποκάλυψε όσα φρικτά ζούσε κι εκείνος από την πλευρά του στάθηκε δίπλα της, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη καθώς την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στο τμήμα, ώστε να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.

«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα όταν τον χρειαζόμασταν ήταν εκεί. Ασχέτως αν τον ήξερες 1-2 μήνες ή 30 χρόνια», περιγράφει ο κοντινός φίλος του 37χρονου.  «Ήταν από τους μοναδικούς ανθρώπους που μπορούσε να την βοηθήσει και γι’ αυτό μάλλον και του ανοίχτηκε. Γι’ αυτό πήγαν μαζί και στο αστυνομικό τμήμα», προσθέτει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει ο φίλος του 37χρονου, «η Κυριακή ήταν ένα μέρος της ζωής του, τον ομόρφυνε ακόμα περισσότερο γιατί ήταν όμορφος, τουλάχιστον εσωτερικά και τώρα έχει εξαφανιστεί από όλους τους φίλους του, από τα πάντα». «Πολύ αγαπημένοι και οι δύο, αχώριστοι γι’ αυτό και μέχρι 1η Απριλίου ήταν πάλι μαζί, εκεί να την βοηθήσει, να πάει να τρέξει για εκείνη, για τα πάντα. Ήταν δίπλα της όπως επέτρεπε η ζωή, γιατί σεβόταν πάντα τις αρχές της, τις σχέσεις της και ήταν πάντα απόμακρος», επισημαίνει.

Ο 37χρονος ήταν διακριτικά στο πλευρό της Κυριακής, όσο εκείνη του το επέτρεπε. «Δεν είχαν σχέση (τώρα). Μόνο φιλική. Ήταν απόμακρος γιατί σεβόταν τις αρχές της και τις καινούργιες της επιλογές», λέει ο φίλος του 37χρονου.

Η Κυριακή, που είχε βιώσει μαρτύρια στα χέρια του 39χρονου, είχε αποφασίσει πλέον να τραβήξει μία «κόκκινη γραμμή» και να βάλει τέλος στην κακοποιητική σχέση, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ωστόσο, η 28χρονη δεν πρόλαβε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, καθώς ο 39χρονος της έστησε καρτέρι και την δολοφόνησε πισώπλατα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε σπεύσει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ