Άγιοι Ανάργυροι: Ο πατέρας της Κυριακής αναζητά τον φίλο της που την συνόδεψε στο ΑΤ – «Να είσαι γερός και δυνατός»

«Γροθιά στο στομάχι» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, στον φίλο της και αυτόπτη μάρτυρα της άγριας δολοφονίας της.

Ο φίλος της, είδε μπροστά στα μάτια του τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που δεχόταν η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της Κυριακής, στον νεαρό, όσο οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία.

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα, το οποίο δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής πως ο πατέρας της Κυριακής αναζητά τον φίλο της και το μόνο που ζητά είναι να επικοινωνήσει μαζί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ