Άγιοι Ανάργυροι: Η περιγραφή αστυνομικού της ΔΙΑΣ που έφτασε έξω από το Τμήμα μετά την δολοφονία της Κυριακής

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η μαρτυρία ενός αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος έφτασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι τα λάθη και οι παραλείψεις των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Κυριακής -όταν η νεαρή γυναίκα έσπευσε στο ΑΤ για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της και να ζητήσει βοήθεια και προστασία- βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αξιωματικών της ΓΑΔΑ, που πραγματοποιούν ΕΔΕ για το πρωτοφανές περιστατικό.

Σύμφωνα με το Mega, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έφθασε στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης, περιέγραψε στην αναφορά του:

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή.

Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το Τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς».

Σημειώνεται ότι όπως αποδεικνύεται από το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, η Κυριακή δεν πρόλαβε να πει στην Άμεση Δράση ότι την μαχαιρώνει ο πρώην σύντροφός της.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ