Αυτός είναι ο 30χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη – Σοκαριστικές πληροφορίες

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας στον 30χρονο, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Η νέα γυναικοκτονία έχει προκαλέσει νέο σοκ, οργή και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros.gr, ο 30χρονος ήταν για πολλά χρόνια χρήστης απαγορευμένων ουσιών και είχε απασχολήσει για συναφείς λόγους τις Αρχές.

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ο 30χρονος, στην κατάθεσή του στις Αρχές, ομολόγησε ότι χτύπησε την σύζυγό του.

“Δεν ήθελα να την σκοτώσω. Γύρισα ξημερώματα στο σπίτι μεθυσμένος και κοιμήθηκα στον καναπέ. Στις 10 το πρωί με ξύπνησε και αρχίσαμε να μαλώνουμε. Και πάνω στην φασαρία την χτύπησα. Έφυγα και όταν γύρισα ξανά στο σπίτι στις 2 το μεσημέρι, είδα στο κεφάλι της μώλωπα και μου είπε ότι έπεσε από την σκάλα και ότι είχε τάση για εμετό. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, ήρθαν να την πάρουν και δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά, φύγαμε για το νοσοκομείο”, ισχυρίστηκε ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τον Alpha.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, που κατοικούσε στην περιοχή της οδού Άβαντος, φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το star, συγγενείς αναφέρουν ότι η άτυχη μητέρα έμεινε επί τρεις ώρες στο σπίτι μετά τον ξυλοδαρμό, διάστημα κατά το οποίο οι δικοί της προσπάθησαν να την συνεφέρουν, ωστόσο, η κατάστασή της ήταν σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή. Μάλιστα, την συνόδευε ο ίδιος ο σύζυγός της.

δολοφονία Αλεξανδρούπολη

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, η 29χρονη είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου, ότι δήθεν έπεσε από ύψος και συγκεκριμένα από σκάλα. Η γυναίκα υπεβλήθη σε τέσσερα χειρουργεία και διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της δεν παρέπεμπαν σε πτώση από σκάλα, αλλά σε ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα, είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό και για τον λόγο αυτό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid. Η γυναίκα, δυστυχώς, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος ο 30χρονος, όταν έμαθε ότι η σύζυγός του πέθανε, εξαφανίστηκε. Σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε σε μία αλάνα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και συνελήφθη.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερες απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου της μητέρας. Η διαδικασία θα γίνει στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο ιατροδικαστής θα εξετάσει εάν υπάρχουν και παλαιότερα τραύματα από ξυλοδαρμό, στο άψυχο σώμα της 29χρονης.

Η γυναίκα, που φαίνεται ότι περνούσε έναν Γολγοθά στα χέρια του συζύγου της, άφησε πίσω της τρία παιδιά, ηλικίας 10, 8 και 3,5 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ