Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Απειλές για τη ζωή της και ταυτόχρονα την απόπειρα εισβολής στο διαμέρισμά της, από «γνωστούς αγνώστους», καταγγέλλει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτηση της στα social media. 

Όπως υποστηρίζει η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, η απόπειρα εισβολής στο σπίτι της έγινε την ίδια ημέρα, που σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά επεισόδια και πάρτι στο ΑΠΘ. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο twitter της αναφέρει: «Όλως τυχαίως είχα κάνει ένα βίντεο στο οποίο αναφερόμουν στην αστυνομία και την ελευθερία των κινήσεών της, όλως τυχαίως δέχθηκα για μια ακόμη φορά απειλές κατά τη ζωής και τη σωματικής μου ακεραιότητας.

Δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ και αν θα σας μιλούσα αν δεν με είχε προστατεύσει η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού μου». Στη συνέχεια ευχαρίστησε την αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της «μέσα σε μόλις 4 λεπτά» καταλήγοντας: «Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ και θα συνεχίσω να λέω αυτά που πιστεύω, όπως κάνω μέχρι σήμερα, ο φασισμός σας δε θα περάσει».

Η προηγούμενη ανάρτηση της

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πριν από τρεις μέρες σε ανάρτησή της και η οποία σύμφωνα με την ίδια, συνδέεται με την απόπειρα εισβολής στο σπίτι της, είχε υποστηρίξει ότι θα πρέπει να «αλλάξει το νομικό πλαίσιο για τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες» και ζητούσε να «ελευθερωθούν τα χέρια της αστυνομίας».

Οι δημόσιες κόντρες και τα σχόλια

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν είναι λίγες φορές που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις της στα social media. Συνήθως αναφέρεται σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Από πολιτική έως και… ποδόσφαιρο! Οι πρόσφατες απόψεις της νεαρής δικηγόρου για τους “λαθρομετανάστες” και η σύγκριση τους με τους Ουκρανούς πρόσφυγες, όπως επίσης και η δημόσια κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη έδωσαν τροφή για σχόλια στους χρήστες των social media και των τηλεοπτικών εκπομπών. Κάνοντας viral τις αναρτήσεις της…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ