Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Σάββατο θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη του Χάρι και της Μέγκαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λίλιμπετ, στο πάρτι γενεθλίων της που θα γίνει στη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Η βασίλισσα λέγεται ότι θα χάσει το αγαπημένο της αθλητικό γεγονός, τις ιπποδρομίες Έπσομ Ντέρμπι, για να δώσει το “παρών” στο πάρτι γενεθλίων της συνονόματης Λίλιμπετ που γίνεται ενός έτους το Σάββατο. Το πάρτι θα γίνει στο Φρόγκμορ Κότατζ, μία ανάσα από το Κάστρο του Ουίνδσορ όπου διαμένει η βασίλισσα. Η πριγκίπισσα Ευγενία και η οικογένειά της αποχώρησαν από το Κότατζ ενόψει της άφιξης των Σάσεξ.

Στο πρώτο τους ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνουν στην έκταση. Η οικογένεια θα παραμείνει στην πατρίδα του πρίγκιπα Χάρι για τέσσερις ημέρες για να παραστεί στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο. Η Λίλιμπετ γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, σε αντίθεση με τον αδελφό της Άρτσι, τριών ετών σήμερα, που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου. Η βασίλισσα γνώρισε τον Άρτσι δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, στις 6 Μαΐου 2019.

Πηγές είπαν στη Sun ότι η βασίλισσα είναι απίθανο να ταξιδέψει στο Σάρεϊ για να παραστεί στις ιπποδρομίες του Ντέρμπι καθώς τρία πολύτιμα άλογά της αποσύρθηκαν από τους αγώνες. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η βασίλισσα χάνει τις ιπποδρομίες Έπσομ Ντέρμπι στη διάρκεια της μοναρχίας της. Η πρώτη ήταν το 1956 καθώς πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στη Σουηδία ενώ η δεύτερη το 1984 αφού επισκεπτόταν τη Γαλλία κατά την 40ή επέτειο της Απόβασης της Νορμανδίας.

Η φωτό από το Reuters

Η κόρη της Αν θα εκπροσωπήσει τη βασίλισσα και την οικογένεια στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Οι βοηθοί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διαχειριστούν το πρόγραμμα της βασίλισσας ώστε να μην την κουράζουν και η ακύρωση είναι άλλη μία προσπάθεια να βοηθήσουν τη βασίλισσα να ρίξει τους ρυθμούς της. Άλλωστε, τους τελευταίους έξι μήνες αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κινητικότητας και αποφεύγει την πολύωρη ορθοστασία ή εκδηλώσεις όπου πρέπει να περπατά.

Την Πέμπτη η βασίλισσα θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στην επίσημη παρέλαση για τα γενέθλιά της, με την οποία θα κηρυχθεί η έναρξη των τετραήμερων εορτασμών. “Η βασίλισσα είναι αποφασισμένη να λάβει μέρος στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου” είπε βασιλική πηγή στη Mirror.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ