Γλυκά Νερά: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία από γείτονα – Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος για τα έπιπλα του σπιτιού

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ένας γείτονας του ζευγαριού μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Alpha και υποστήριξε ότι «δεν είχαμε κανένα δείγμα όλον αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες. Τι να σας πω; Είναι τρομακτικό».

«Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχόταν… Μια χαρούμενη κοπέλα. Κι εμείς έχουμε μείνει, πώς να το πω… Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα», δήλωσε ο γείτονας του ζευγαριού.

«Δυστυχώς δεν ακούσαμε τίποτα τίποτα εκείνο το βράδυ, κοιμάμαι βαριά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η σύζυγος άκουσε αυτό που κατέθεσε, δηλαδή τον σκύλο που πέθαινε, το ξεψύχισμα του σκύλου. Μακάρι να είχαμε και κάποιο δείγμα νωρίτερα».

«Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά. Μέχρι που μας έλεγε ότι “επειδή θα φύγω, κάποια έπιπλα δεν τα θέλω, αν έχετε κάποιον να τα δώσουμε…”. Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Δεν ήταν έξω καρδιά. Η σύζυγός του ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 ετών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει», επισήμανε.

Όσο για το αν το ζευγάρι είχε καβγάδες, ο γείτονας είπε: «Αν μου δείξεις ένα ζευγάρι που δεν τσακώνεται, θα σου πω οκ. Μέσα σε λογικά πλαίσια κάποιες φωνές μπορεί να ακουστούν. Δεν ακούγαμε καβγάδες».

«Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε, το έχουμε πει στην αστυνομία», υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ