«Βόμβα» στη showbiz – Διαζύγιο για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παίρνουν διαζύγιο ύστερα από έξι χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Αθηνά Οικονομάκου: «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση»

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και επιχειρηματίας και ο επίσης επιχειρηματίας σύζυγός της με ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιέννας.

Μια ημέρα ακριβώς πριν σταλεί η ανακοίνωση στα ΜΜΕ η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει στα Instagram Stories της ένα βίντεο  το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Η ομορφιά μιας γυναίκες δεν είναι στα ρούχα που φοράει, ούτε στο σώμα που κουβαλάει ή στον τρόπο που χτενίζει τα μαλλιά της.

Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι

Η ομορφιά της γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, γιατί αυτή είναι η πόρτα στην καρδιά της, το μέρος που η αγάπη κατοικεί»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας».

Αθηνά Οικονομάκου: Τι απαντούσε 1,5 μήνα πριν στις φήμες χωρισμού

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» και μεταξύ άλλων είχε απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί για το ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα», είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου.

Όταν ρωτήθηκε και για το αν και κατά πόσο τη στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός είχε πει: «Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ