Γλυκά Νερά: Ξεσπά στενός φίλος – “Αποκλείεται να υπήρξε πάλη πριν από τη δολοφονία”

“Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά” τονίζει στενός φίλος που γνώριζε και την Καρολάιν και τον Μπάμπη, ενώ αρνείται να δεχτεί τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πάλης που μπορεί να προηγήθηκε της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει, μιλώντας στο thenewspaper.gr, αποκλείεται κάθε σκέψη περί άγριου καβγά με ξύλο. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω ότι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να “νίκησε” ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε» επισημαίνει.

Να σημειωθεί ότι η 20χρονη Κάρολαϊν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.

«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δεν θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή» τονίζει χαρακτηριστικά.

Πηγή: thenewspaper.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ