Καλλιθέα-Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάζεται κλήση από καρτοκινητό – Τρεις γυναίκες στο κάδρο της αστυνομίας

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Mega, οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουν επισκεφτεί δύο φορές την 34χρονη. Φωτογραφικό υλικό, το οποίο έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ και δείχνει στην 34χρονη, αναμένεται να ρίξει «φως», ωστόσο οι αστυνομικοί δεν ελπίζουν σε πολλά, καθώς η 34χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Κρίσιμες θεωρούνται οι αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων από το σημείο της επίθεσης, με πληροφορίες του MEGA να αναφέρουν ότι εξετάζεται κλήση από καρτοκινητό τηλέφωνο μιας χρήσης προς εταιρεία ταξί για μετακίνηση στο σημείο της επίθεσης μιας γυναίκας, που εξετάζεται αν είναι η δράστις.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μετά και τα ισχυρά άλλοθι των υπόπτων εξετάζει το ενδεχόμενο η δράστις να μην είχε σχέση με την 34χρονη αλλά να λειτουργούσε κατ’ εντολή τρίτου.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Τρεις γυναίκες στο κάδρο των υπόπτων

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον Alpha, στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές.

Η Ελληνίδα φαίνεται να μην έχει σχέση με την υπόθεση, ωστόσο, κατά τις νεότερες εκτιμήσεις. Αναφορικά με τις δύο αλλοδαπές, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπάρχει απευθείας επαφή, ωστόσο εξετάζεται αν κάποια από τις δύο είχε κοινούς γνωστούς με την 34χρονη.

Η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να έχει πει ότι βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί το άλλοθί της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ