Προβλήματα στην Αττική από τον “Τηλέμαχο” – Ποιοι δρόμοι χρειάζονται προσοχή

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Αττική, λόγω της χιονόπτωσης. Αν και οι κεντρικές λεωφόροι έχουν παραμείνει ανοιχτές, καθώς Περιφέρεια και Δήμοι εργάζονται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας προς αυτή την κατεύθυνση, παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία, κυρίως στα βόρεια προάστια και τους μικρότερους δρόμους.

Προβλήματα στις συγκοινωνίες έφερε σε πολλές περιοχές της Αττικής ο «Τηλέμαχος». To πρωί υπήρξαν διακοπές στις γραμμές του μετρό (1 και 3) αλλά αποκαταστάθηκαν και έτσι οι συρμοί φτάνουν μέχρι την Κηφισιά και το αεροδρόμιο, αντίστοιχα.

H ακινητοποίηση, ωστόσο, συρμού στις γραμμές του Προαστιακού στην Πεντέλη, λίγο πριν από τις 11, προκάλεσε νέα διακοπή των δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο. Στις 12:00 περίπου αποσύρθηκε ο ακινητοποιημένος συρμός του Προαστικού, με τα δρομολόγια να αντικαθίστανται σταδιακά.

Προβλήματα υπάρχουν και σε πολλές γραμμές των λεωφορείων.

Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω χιονιά και πού χρειάζονται αλυσίδες (ενημέρωση τροχαίας 16:00)

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας από το ύψος του <<τελεφερίκ>> ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, (από ώρα 08:45).

Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος <<Αβράμης>> , ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).

Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό, (από ώρα 00:50)

Αλυσίδες χρειάζονται στο 6ο χλμ Π.Ε.Ο Αθηνών –Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας.

Η εταιρεία “Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας ΑΕ” ανακοίνωσε ότι από σήμερα Τρίτη και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί η επιβίβαση στο τελεφερίκ και πρόσβαση επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό – μέσω του κτιριακού συγκροτήματος «Mont Parnes» – δεν θα είναι εφικτή λόγω των καιρικών συνθηκών και επικινδυνότητας του εδάφους (χιόνι, παγετός και πάγος).

Σημειώνεται ότι ενδεχομένως η Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, να είναι κλειστή με απόφαση των αρμοδίων Κρατικών Υπηρεσιών, επομένως όσοι σκοπεύουν να μεταβούν στον Δρυμό με τα αυτοκίνητά τους, θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και που χρειάζονται αλυσίδες σε όλη τη χώρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ