Συγκλονίζει η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη: Δεν πίστεψα ποτέ ότι η μητέρα μου αυτοκτόνησε

Ανήμερα των Φώτων συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η 16χρονη κόρη της αδικοχαμένης Ειρήνης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα την μητέρα της, την οποία ωστόσο νιώθει κοντά της.

Φέρνοντας στο μυαλό της τα περσινά Χριστούγεννα και τις διακοπές που πέρασε μαζί της στην Αθήνα λίγο πριν γίνει το κακό, είπε ότι δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι και είχε πολύ καλή διάθεση.

“Δεν είχα παρατηρήσει τίποτα. Ήταν όπως πάντα γελαστή, δυνατή και γεμάτη ενέργεια” είπε η 16χρονη μιλώντας στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ και πρόσθεσε:

“Συζητούσαμε και κάναμε σχέδια. Μου έλεγε ότι ανυπομονούσε να τελειώσω το σχολείο, να πάμε στην Αθήνα, μιλούσαμε για πράγματα που είχαμε δρομολογήσει να κάνουμε”.

Η μικρότερη κόρη της άτυχης 44χρονης αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε όνειρο για εκείνη να περάσει στη Νομική Σχολή και να μείνουν μαζί στην Αθήνα. Αναφερόμενη στους ισχυρισμούς ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπασχε από κατάθλιψη σημείωσε πως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

“Πηγαίναμε μαζί σε εκδηλώσεις. Ήταν πολύ δυναμική και ανέλαβε τα πάντα όταν πέθανε ο πατέρας μου. Δεν θα τα παρατούσε τώρα που το ξεπεράσαμε όλοι και προσπαθούσαμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας”, ανέφερε.

Σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της η 16χρονη είπε ότι ανησυχούσε γιατί δεν ήξερε τι είχε συμβεί: “Έβλεπα αστυνομικούς να ψάχνουν το σπίτι, μία ένταση. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, ότι έχει συμβεί κάποιο δυστύχημα. Δεν πίστεψα ποτέ ότι η μητέρα μου αυτοκτόνησε”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ