Μόνο στο enikos.gr: Ανατροπή στην ανατροπή – Η 25χρονη επιμένει στο σενάριο της απόπειρας βιασμού – “Δεν ισχύει ότι ήθελα να ακυρώσω τον γάμο μου”

Της Ισμήνης Λέντζου

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στου Γκύζη η οποία σκηνοθέτησε την ιστορία για αναβάλει τον γάμο της. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε χθες.

Σήμερα αλλάζει και πάλι τα δεδομένα καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται έμαθε από την τηλεόραση ότι άλλαξε την κατάθεσή της.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr o δικηγόρος που ανέλαβε να εκπροσωπήσει νομικά την 25χρονη, Αντώνης Φούσας “η κοπέλα μου είπε ότι δεν κατάλαβε αν υπέγραψε την συμπληρωματική κατάθεση σύμφωνα με την οποία αναιρούσε την πρώτη της κατάθεση.

Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ και σε τέτοια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που λέει ότι δεν κατάλαβε. Σε εμένα επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την βιάσουν. Επίσης επιμένει ότι ο δράστης την τραυμάτισε και ότι δεν αυτοτραυματίστηκε με έναν σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και το στήθος.

Επίσης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για μια νέα γυναίκα πολύ σοβαρή και από καλή οικογένεια” είπε τέλος ο κύριος Αντώνης Φούσας.

Τη Δευτέρα η νεαρή γυναίκα θα δώσει νέα κατάθεση στην οποία θα επιμένει στο αρχικό σενάριο της απόπειρας βιασμού.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Οδοντιατρικός σύλλογος Αθηνών, όπου έκανε λόγο για ελλιπή αστυνόμευση γύρω από το Πεδίον του Άρεως. Στην νεαρή κοπέλα ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ