Πατέρας Δώρας: Τον έβαλαν να σκοτώσει το κορίτσι μου – Ο φονιάς μίλησε τώρα γιατί δεν του έδωσαν τα λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο B’ Nεκροταφείο, Κώστας Ζέμπερης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μετά τη δραματική ανατροπή στη υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού του.

Οπως χαρακτηριστικά είπε “πιστεύω ότι ο δολοφόνος λέει την αλήθεια, ότι τον έβαλαν να σκοτώσει το κορίτσι. Μου είχε πει ότι την απειλούσαν και η απειλή αυτή έγινε πραγματικότητα.

Της είχα πει να φύγει από την σαπίλα της εφορίας, να πάει στο εξωτερικό και να πάρει μαζί της και τα αδέλφια της. Μου είχε πει, “μπαμπάκα έχω μεγάλες υποθέσεις”. Δεν είχε περίπτερα και μικρές περιπτώσεις. Οι άνθρωποι της υπηρεσίας της ξέρουν. Αυτοί ξέρουν και το σκεπάζουν. Πρέπει ό,τι ξέρουν να βγουν και να το πούνε”.

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου αν η αστυνομία πρέπει να τους καλέσει για καταθέσεις, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ξεσπά “έπρεπε να το έχουν κάνει ήδη, από την πρώτη μέρα, από την πρώτη ώρα. Πριν πάρουν τον υπολογιστή του παιδιού. Χάθηκαν ονόματα, χάθηκαν στοιχεία”.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου ρωτάει τον χαροκαμένο πατέρα για την αγριότητα με την οποία έγινε ο φόνος του παιδιού του, γεγονός που σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Κώστας Ζέμπερης απαντά ξεκάθαρα “ήθελε το παιδί σκοτωμένο (ο δολοφόνος). Γι΄αυτό το έκανε”.

Το επόμενο ερώτημα αφορά στην εύλογη απορία όλων μας, γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα ο δολοφόνος για τους ηθικούς αυτουργούς. Ο πατέρας της Δώρας απαντά “μίλησε τώρα γιατί δεν του έδωσαν τα λεφτά που του είχαν υποσχεθεί”.

Στη συνέχεια ο Κώστας Ζέμπερης λέει πως τόσο οι δυο δικηγόροι του, όσο και η δικηγόρος της μητέρας της Δώρας είναι αποφασισμένοι να βγουν όλα στο φως.

Κάτω από το βάρος της συναισθηματικής του φόρτισης και με την οργή να φουντώνει μέσα του ο πατέρας της 32χρονης δίνει μια υπόσχεση.

“Θα το πάω μέχρι τέλους, να βγει όλη η σαπίλα. Δεν θα αφήσω πέτρα για πέτρα που να μη σηκώσω. Θα τον σκοτώσω όποιον το έκανε. Ας πάω και 200 χρόνια φυλακή. Χωρίς τη Δώρα δεν έχω ζωή” είπε τέλος ο Κώστας Ζέμπερης.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ