Ανατροπή-σοκ στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: “Με πλήρωσαν για να την σκοτώσω – Θα δώσω ονόματα” λέει ο δράστης – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έγιναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολος Λύτρας είπε πως ο δολοφόνος της Δώρας με πολυσέλιδη συμπληρωματική απολογία του ανατρέπει όλα τα έως τώρα δεδομένα στην υπόθεση. Είναι μεν αυτός ο φυσικός αυτουργός του φόνου αλλά πίσω από αυτόν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Λύτρας “τον έβαλαν δύο άτομα να σκοτώσει την Δώρα και του έταξαν 30.000 ευρώ αμοιβή. Τον έναν ο δολοφόνος τον αποκαλεί “αφεντικό” ενώ τον δεύτερο δεν τον ονομάζει.

Πήρε λοιπόν προκαταβολή 2.000 ευρώ, ενώ η αρχική συμφωνία ήταν 4.000 ευρώ. Παράλληλα οι δύο αυτοί άνδρες προμήθευαν τον δολοφόνο και με ναρκωτικά.

Τον έβαλαν να μάθει τα πάντα για την Δώρα γιατί ήθελαν να την βγάλουν από τη μέση λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας. Ήξερε ακόμη και την μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε η 32χρονη. Στην πολυσέλιδη ομολογία του ο δράστης ανέφερε και άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως τέλεσε το έγκλημα”.

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί ο δολοφόνος δεν μίλησε νωρίτερα για όλα αυτά η απάντηση του κυρίου Λύτρα ήταν “γιατί φοβόταν για την ζωή του. Εξακολουθεί να φοβάται και ζητά προστασία και μέσα στις φυλακές. Είναι αποφασισμένος να δώσει ονόματα. “Θέλω να ζήσω μέχρι το δικαστήριο για να δώσω ονόματα” λέει διαρκώς ο δολοφόνος.

Ο 58χρονος έδωσε στις 22/12/2017 συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή στην οποία δεν έδωσε τα ονόματα των ηθικών αυτουργών.

Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται ο δολοφόνος της Δώρας ωστόσο ο πατέρας της άτυχης 32χρονης από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως το κορίτσι του δολοφονήθηκε εξαιτίας της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ant1 στο κεντρικό δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ