Το «έστρωσε» στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές ορεινές περιοχές της Κρήτης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές ορεινές περιοχές της Κρήτης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά  προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στον δρόμο Χανίων – Ομαλού η κυκλοφορία διεκόπη στην θέση Φώκιες, ενώ μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Χανίων θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό, τουλάχιστον στη διάρκεια της ημέρας.

Στον κεντρικό δρόμο από Ταυρωνίτη προς Παλαιόχωρα και στην περιοχή της Καντάνου το πρωί ο δρόμος στρώθηκε από χιόνι μεταξύ Κακόπετρου και Άναβου και οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Λόγω της χιονόπτωσης τα σχολεία στην περιοχή της Βιάνου, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αγία Βαρβάρα και στη δημοτική ενότητα Ρούβα.

Στο μεταξύ από χθες χιονίζει και στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, αλλά και τα Ανώγεια.

Πηγή / πηγή φωτό: flashnews.gr, cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Ισχυροί άνεμοι στην Κρήτη – Με καθυστέρηση έδεσαν τα πλοία

Oυρές συνταξιούχων και στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.