• Αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού

  6:48 μμ, Τετάρτη 08 Ιουν 2016 6:48 μμ, Τετάρτη 08 Ιουν 2016

  Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 26χρονης από τη Βουλγαρία που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του 63χρονου στην Καλλιθέα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε μέσα σε καταψύκτη.

  Η γυναίκα. σύμφωνα με την αστυνομία, είχε κεντρικό ρόλο στην οργάνωση του εγκλήματος, καθώς γνώρισε στην σύζυγο του θύματος έναν ομοεθνή της που ήταν ο δράστης της δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού.

  «Μου έλεγε ότι θα σκοτώσει τον άντρα της γιατί είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η 26χρονη που απολογείται ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας.

  Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίξει στους αστυνομικούς, η 26χρονη αρνείται πως συμμετείχε στην άγρια δολοφονία του ναυτικού και ισχυρίζεται πως βοήθησε την πρώην σύζυγο του θύματος, πιστεύοντας ότι θέλει να τον τρομάξει για να μην «ξαναπειράξει το παιδί».

  Η κατηγορούμενη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε τη σύζυγο του θύματος μέσω μιας κοινής τους φίλης στα τέλη του 2014 και ότι την λυπήθηκε, γιατί της είπε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον άνδρα της.

  Σύμφωνα με την 26χρονη, στις αρχές του 2015 η θύτης της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ναυτικός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί: «Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει».

  Η κατηγορουμένη υποστηρίζει πως η συμπατριώτισσα της την ρώτησε αν ξέρει κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της: «Έλεγε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά εγώ δεν την πίστεψα, γιατί νόμιζα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει».

  Έτσι, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί, η 26χρονη έφερε σε επαφή την πρώην σύζυγο του θύματος με έναν φίλο της από την Ρουμανία (σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης) για να την βοηθήσει, και ότι η 49χρονη συμφώνησε να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ.

  Η κατηγορουμένη υποστηρίζει πως δύο μέρες μετά, η 49χρονη τηλεφώνησε στην ίδια και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της. Εκεί άρχισε να τηλεφωνεί στον ναυτικό για να έρθει στο διαμέρισμα, λέγοντας ότι το παιδί τους είναι άρρωστο: «Η 49χρονη άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα.»

  Η 26χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε μόλις ο 63χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του: «Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν. Αφού τον χτύπησαν, μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: «τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου».

  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της έφυγε από το σπίτι και μετά από λίγες ημέρες πληροφορήθηκε από την 49χρονη ότι ο άτυχος ναυτικός είχε πεθάνει:

  «Δύο μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι' αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις. Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ. Όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψύκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη, μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω, του ε��πε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της».

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε επίσης:

  Αποκλειστικό - Η πρώτη δικαστική απόφαση κατά της ΠΥΡΣΟΣ
  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα