Τα 5 βήματα για να διώξεις την κυτταρίτιδα

Τα 5 βήματα για να διώξεις την κυτταρίτιδα

 

Το καλοκαίρι έχει έρθει αλλά για πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα είναι ένας ανασταλτικός λόγος για να βγουν στις παραλίες, να φορέσουν τα ρούχα που θέλουν και να χαρούν τις ομορφιές του καλοκαιριού. Τι θα πρέπει, ωστόσο, να κάνετε για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα και να νιώθετε όμορφες ακόμη και στην παραλία.

 

Βήμα Πρώτο: Άσκηση

Η τακτική άσκηση θα βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία και την τόνωση των ποδιών σας. Ξεκινήστε με ένα γρήγορο περπάτημα στο διάδρομο αν είστε στο γυμναστήριο ή εναλλακτικά εάν είστε στο σπίτι, χρησιμοποιείστε τις σκάλες σας για να ανεβοκατεβαίνετε με επαναλήψεις ώστε να κάψετε το λίπος σας και να τονώσετε τους γλουτούς σας.

 

Βήμα Δεύτερο: Διατροφή

Τρώγοντας μία μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, θα συμβάλλετε στην βελτίωση της κυκλοφορίας του δέρματος, βελτιώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας. Πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά περιέχουν αντιοξειδωτικά στοιχεία και βοηθούν την αποβολή τοξίνων από το σώμα μας. Αντίθετα, η κατανάλωση ανθυγιεινών και λιπαρών τροφών μπορεί να οδηγήσει στην υποτονική κυκλοφορία και κατ’ επέκταση στην μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος. Πιείτε άφθονο νερό και προσθέστε φρούτα στην διατροφή σας όπως είναι οι φράουλες και τα βατόμουρα. Μάνγκο και μπανάνες ενθαρρύνουν, επίσης, τη ροή του αίματος και συμβάλλουν στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το αλάτι είναι επιβαρυντικός παράγοντας για την κυτταρίτιδα, οπότε αποφύγετε τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι όπως είναι τα πατατάκια και τα τυριά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ