Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Παρελθόν για το Survivor αποτελεί πια ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν από λίγα 24ωρα.

Μάλιστα, αυτή η απόφαση του ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης, έμελλε να «παγώσει» τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους αντιπάλους του.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο» είχε εξηγήσει, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Γκέντσογλου στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σάββας Γκέντσογλου επέλεξε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση και να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους για την εμπειρία που βίωσε τους τελευταίους μήνες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

«Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΪ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά» επισήμανε, αρχικά, ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο».

«Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες» καταλήγει ο Σάββας Γκέντσογλου σε αυτή τη νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savvas (@gentsoglou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ