Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται εναντίον της χώρας

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται εναντίον της χώρας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, σημειώνοντας ότι «δεν μιλάμε για συνηθισμένη αξιωματική αντιπολίτευση, μιλάμε για ασύμμετρη κατάσταση».

Αναφορικά με την χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και το σχόλιό της, η Σοφία Βούλτεψη διευκρίνισε: «Αποκαλέσαμε τον κ. Τσίπρα αποστάτη του Συντάγματος γιατί αυτό ακριβώς κάνει, αυτό ακριβώς επιδιώκει. Προσπαθεί να υποχρεώσει τους βουλευτές να κάνουν το αντίθετο από αυτό το οποίο επιτάσσει το Σύνταγμα».

«Ουσιαστικά η μέθοδος του ΣΥΡΙΖΑ κατατείνει στο εξής, να αφήσει ταυτόχρονα την χώρα και χωρίς κυβέρνηση και χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόκειται λοιπόν για μία τορπίλη, ένα καταστροφικό έργο το οποίο στρέφεται εναντίον της ίδιας του της χώρας», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν μιλάμε για συνηθισμένη αξιωματική αντιπολίτευση, μιλάμε για ασύμμετρη κατάσταση. Οι δανειστές δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Είναι συνηθισμένοι σε αντιπολιτεύσεις κανονικές. Υπό τις ασύμμετρες συνθήκες που δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του κόσμου, κάνουμε το καλύτερο και πετυχαίνουμε ήδη το καλύτερο».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

 ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας:Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Για να βγουν οι 180 πρέπει να υπάρξουν αποστασίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ