ΒΙΝΤΕΟ-“Μετωπική” Παπαδάκη – Παπαδημούλη

ΒΙΝΤΕΟ-“Μετωπική” Παπαδάκη – Παπαδημούλη

 

Μία αναφορά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στο Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προκάλεσε την παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος τον κατηγόρησε για προπαγάνδα.

Αναφερόμενος στον κ. Παπαδάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε: «Αυτή την προπαγάνδα ότι, όταν τα παίρνουν από τους πολίτες, φταίει ο Θεοχάρης και, όταν τα μοιράζουν, το κάνει ο Σαμαράς τη θεωρώ οργουελιανή. Ό,τι κάνει ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας είναι με εντολή Σαμαρά και Βενιζέλου κι, επειδή σας άκουσα πάλι να λέτε, όταν είναι για φορολογία “ο Θεοχάρης”…».

«Χαριτολογώντας, δεν κάνω προπαγάνδα», διευκρίνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όχι δεν είναι χαριτολογώντας, με συγχωρείτε», απάντησε ο κ. Παπαδημούλης.

Στην επιμονή του δημοσιογράφου να λάβει απάντηση, αν κατά την άποψή του κάνει προπαγάνδα, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε: «Συμβάλλετε άθελά σας».

Η φράση αυτή ήταν αρκετή, για να προκαλέσει το ξέσπασμα του κ. Παπαδάκη, ο οποίος ανέφερε με έντονο ύφος: «Το ακούω πρώτη φορά στην εκπομπή και μάλιστα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το δέχομαι αυτό, θα μου ζητήσετε συγγνώμη, για να συνεχίσουμε. Όχι κ. Παπαδημούλη δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο και σας παρακαλώ πολύ με μένα προσωπικά να είστε προσεκτικός. Είστε βουλευτής τέσσερα χρόνια και είμαι δημοσιογράφος 37. Είναι ντροπή».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ