ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει συστηματικά τη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει συστηματικά τη Βουλή

 

Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι «αποφεύγει συστηματικά τη βουλή».

«Την πρωτοβουλία για τη σημερινή συζήτηση την έλαβε ο Πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς. Λυπούμεθα όμως πάρα πολύ διότι αυτός που έλαβε την πρωτοβουλία και θα όφειλε να εξηγήσει και τον χαρακτήρα της αλλά και γιατί ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης, αυτός που με τυμπανοκρουσίες προέβαλε αυτή την πρόταση ως μεγάλη πρωτοβουλία, δεν είναι παρών στην αίθουσα. Και δεν είναι παρών διότι το επέλεξε», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης και υπογράμμισε:

«Ξέρουμε ότι υπάρχει Σύνοδος Κορυφής και όφειλε να πάει. Αλλά εφόσον είχε αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία θα έπρεπε να καταθέσει την πρότασή του σε τέτοιο χρόνο ώστε να μπορεί να διεξαχθεί η συζήτηση παρουσία του και με δικιά του εισήγηση».

«Δεν το έπραξε και αυτό είναι μέγα πολιτικό ατόπημα. Είναι προσβολή της βουλής, είναι θεσμική παρεκτροπή. Αυτό που γίνεται από τον κύριο Σαμαρά είναι πρωτοφανές και υποβαθμίζει και εκμηδενίζει τον ρόλο της Βουλής», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε:

«Ο κ. Πρωθυπουργός αποφεύγει συστηματικά τη Βουλή. Μιλάει περισσότερο στο εντευκτήριο παρά στην αίθουσα της Βουλής».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Exit mobile version