ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μεϊμαράκη-Δραγασάκη με Κασιδιάρη

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μεϊμαράκη-Δραγασάκη με Κασιδιάρη

 

Συνεχίστηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου η «κόντρα» της Χρυσής Αυγής με τον Γιάννη Δραγασάκη, με αφορμή την παρουσία του προέδρου, Ευάγγελου Μεϊμαράκη δίπλα στον προεδρεύοντα την ώρα όταν ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στο περιστατικό τόνισε ότι «μου έκανε τρομερή έκπληξη να βλέπω τον κ. Μεϊμαράκη να κάθεται παραπλεύρως του κ. Δραγασάκη προηγουμένως και άκουσα ότι αυτό έγινε για να προστατευθεί ο προεδρεύων από τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει το κοινοβούλιο και το ιδίως προεδρείο να ασχολείται με μείζονα πολιτικά θέματα όπως είναι το θέμα της πολιτικής διαφθοράς».

 

 

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε και ο Γιάννης Δραγασάκης και ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Να ευχαριστήσω τον κ. Κασιδιάρη για τα εποικοδομητικά του σχόλια προς το προεδρείο, να τον διαβεβαιώσω ότι το προεδρείο και εγώ προσωπικά δεν νιώθουμε απειλούμενοι. Τα όποια βρώμικα ψέματα ελέχθησαν χθες ούτε με αφορούν, ούτε με ακουμπούν. Ούτε εμένα, ούτε την οικογένειά μου», είπε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αμέσως μετά  ζήτησε το λόγο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος επεσήμανε ότι « το προεδρείο είναι ενιαίο, εκφράζεται ενιαία, παίρνει συλλογικές αποφάσεις και τις εφαρμόζει ενιαία».

Απευθυνόμενος στον κ. Δραγασάκη υπογράμμισε ότι «θέλω να ξεκαθαρίσω πως το ότι βρέθηκα στην έδρα την ώρα που έτυχε να είναι στο βήμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και να κάθομαι δίπλα σας, πράγματι έδειξα και την υποστήριξη του προέδρου της Βουλής στο πρόσωπο το δικό σας και την πλήρη καταδίκη, την οποία έδωσαν όλα τα κόμματα, για αυτά που ελέχθησαν χθες για την κόρη σας και για την οικογένεια σας, τα οποία θεωρούμε όλοι μας ότι δεν πρέπει να λέγονται από το βήμα της Βουλής».

«Θέλω να πω ότι όλα τα κόμματα πρέπει να ασχοληθούμε με το ζήτημα, γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνει ο πρόεδρος της Βουλής και το προεδρείο, είναι αν οι αρχηγοί των κομμάτων με βάση το καταστατικό τους αποδέχονται συμπεριφορές με τέτοιο τρόπο και τις κρίνουν ως σωστές ή όχι. Πρέπει να λάβουν μέριμνα τα ίδια τα κόμματα και οι αρχηγοί. Θέλω να τονίσω ότι όλοι μαζί φέρουμε την ευθύνη για την εικόνα του κοινοβουλίου την οποία μπορεί να αμαυρώνουν συνάδελφοι» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ