ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Δεν αλλάζω το “τσογλάν μπόι”

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Δεν αλλάζω το “τσογλάν μπόι”

Αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη άφησε η Λιάνα Κανέλλη με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Οι δύο μομφές βοήθησαν και συσπείρωσαν την κυβέρνηση», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ και εξέφρασε τον προβληματισμό της από το γεγονός ότι το κοινοβούλιο έχει καταστήσει τους ανεξάρτητους βουλευτές κυρίαρχη δύναμη.

Παράλληλα, η κ. Κανέλλη εγκαλεί την κυβέρνηση για την ψήφιση 40 πράξεων νομοθετικού περιεχομένου επισημαίνοντας πως το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή αποτελεί κεντρική ευρωπαϊκή πολιτική.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίον κατηγόρησε για την «στάση καραούλι» που τήρησε στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο Παπανδρέου λειτούργησε με την λογική ‘οι κάμερες πάνω μου’».

Τέλος, η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε προς τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζοντας πως ο χαρακτηρισμός «τσογλάν μπόι», που απέδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ηπιότερος της πραγματικότητας. «Δεν αλλάζω το χαρακτηρισμό, μπορώ να προσθέσω άλλους πενήντα» είπε.

Δείτε το βίντεο του Mega.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ