ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Η χώρα έπεσε στα βράχια

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Η χώρα έπεσε στα βράχια

Στο “κόκκινο” φτάνει η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων, με τον υπουργό να προχωρεί σε καταγγελίες για άρθρο της εφημερίδας Αυγή, ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας είπε ότι «η χώρα έπεσε στα βράχια».

Και εξήγησε: «Τον Μάρτιο του 2009 ο Καραμανλής ανακοίνωσε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι πάμε για χρεωκοπία και ο Παπανδρέου βγήκε και είπε λεφτά υπάρχουν».

Η συζήτηση “άναψε” στη συνέχεια μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και των υπολοίπων στο πάνελ, όταν το θέμα έφτασε στην τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή για τη μείωση των φαρμάκων.

Oσον αφορά την εφημερίδα Αυγή, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε με την υπογραφή «ειδικού συνεργάτη», όπου γίνεται λόγος για άνοιγμα της ελληνικής αγοράς φαρμάκων σε πολυεθνικές που παράγουν γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για άρθρο που διοχετεύτηκε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας λίβελο και υιοθέτηση αιτημάτων των φαρμακοβιομηχανιών.

Προσέθεσε δε, ότι δεν είναι τυχαίο πως το Σάββατο μία οπαδική εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο άρθρο εναντίον του.

Δείτε τα βίντεο από το Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ