Βελόπουλος: Μας αντιγράφετε στην πρόταση που κάναμε με τα τεστ και τελικά μας αντιγράφετε λάθος

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. “Υπάρχει απουσία λογικής στην κυβέρνηση. Στη ΝΔ από τον Απρίλιο σας λέγαμε να γίνονται rapid tests. Όχι όμως να τρέχει ο παππούς να αγοράζει το τεστ για να το κάνει μόνος του. Πού είναι ο οικογενειακός γιατρός; Πού είναι η πρωτοβάθμια περίθαλψη; Η ΝΔ κατέστρεψε το σύστημα υγείας επί υπουργίας του Άδωνι Γεωργιάδη. Έρχεστε τώρα και μας αντιγράφετε στην πρόταση που κάναμε με τα τεστ και τελικά μας αντιγράφετε λάθος” τόνισε ο κ.Βελόπουλος, αναφορικά με τα self test.

“Κατηγορώ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ γιατί πετύχατε το ακατόρθωτο. Στην χώρα μας σπούδασαν 18.000 ελληνόπουλα στην Ιατρική. Έγιναν γιατροί. Σπούδασαν με χρήματα του κράτους, γιατί η παιδεία είναι δωρεάν, όσο μπορεί να είναι δωρεάν, και σήμερα εργάζονται στο εξωτερικό. Μετανάστευσαν τα καλύτερα μυαλά της χώρας και τώρα εμείς προχωράμε σε επιτάξεις και επιστρατεύσεις και παρακαλάμε για να πάρουμε 200 γιατρούς για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας. Αναρωτηθήκατε γιατί έφυγαν τα παιδιά στο εξωτερικό; Γιατί τους εξοστρακίσατε εσείς! Δεν κάνατε τίποτα για να μείνουν στην πατρίδα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και κυβέρνησε για λίγο, δεν έκανε τίποτα για να απάνθρωπα lockdown. Τέτοια πίεση σε καιρό δημοκρατίας δεν έχει λογική. Και ενώ είστε και εσείς υπέρ του lockdown λέτε ναι στις πορείες. Ταυτόχρονα δεν κάνετε τίποτα για τις εκκλησίες. Εσείς που είστε υπέρ του αγώνα για τα δικαιώματα των Ελλήνων και την δημοκρατία. Δεν απαιτείτε να έχουν τα ίδια δικαιώματα οι Έλληνες με τους λαθρομετανάστες. Γιατί ή θα έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα ή δεν θα έχει κανένας δικαιώματα. Δεν μπορεί να υπάρχει ρατσισμός κατά των Ελλήνων” είπε ο κ. Βελόπουλος, ενώ σημείωσε ότι Το καθολικό lockdown είναι εγκληματικό γιατί αυξάνει τα κρούσματα μεταξύ των μελών της οικογένειας. “Εσείς τα κόψατε όλα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαμαρτύρεται καθόλου. Γιατί;” είπε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Για τα μέτρα

Ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στην παραπληροφόρηση. “Μας λέγατε ότι ορόσημο είναι ο Νοέμβριος, μετά ορόσημο ήταν τα Χριστούγεννα, ύστερα, ορόσημο οι αποκριές, ορόσημο η 1η Μαρτίου, ορόσημο η 22α Μαρτίου, ορόσημο η 25η Μαρτίου, ορόσημο το Πάσχα. Μα έτσι δεν κυβερνάς μια χώρα. Έτσι την πηγαίνεις στον γκρεμό. Και αν τελικά με το φιάσκο του lockdown, των εμβολίων, των μασκών, των λάθος μέτρων αποδεικνύεται ότι δικαιώνονται οι ψεκασμένοι, όπως τους έλεγε ο πρωθυπουργός, πείτε μου τι μπορούν να πουν οι ψεκασμένοι για εσάς του αψέκαστους; Είστε αποτυχημένοι! Βγαίνει ο πρωθυπουργός και ανακοινώνει ότι θα ανοίξει ο τουρισμός στις 15 Μαΐου. Μια εβδομάδα νωρίτερα είχαμε μάθει από την γερμανική TUI ότι στις 15 Μαΐου ξεκινούν τα ταξιδιωτικά πακέτα για τους Γερμανούς τουρίστες. Δηλαδή το ήξερε η Γερμανική TUI και το ελληνικό κοινοβούλιο το έμαθε μια εβδομάδα αργότερα. Είναι σοβαρή κυβέρνηση αυτή; έχετε γίνει αποικία και δούλοι της Γερμανίας”, επισήμανε.

“Ανοίγετε τα κομμωτήρια. Μπράβο. Καλά κάνατε. Γιατί δεν ανοίγετε τα βιβλιοπωλεία; Γιατί να μην μπορεί να πάει ο άλλος να αγοράσει ένα βιβλίο να διαβάσει εκεί που τον έχετε κλεισμένο; Ανοίγετε το ψάρεμα αλλά δεν ανοίγετε τα μαγαζιά που πουλούν δολώματα. Επιτρέπετε το ψάρεμα στην θάλασσα με βάρκα αλλά όχι από την παραλία. Είστε με τα καλά σας; Ανοίγετε τον αθλητισμό. Λέτε τώρα ότι ο αθλητισμός δεν επιβαρύνει στην μετάδοση του ιού. Τότε γιατί τον είχατε κλείσει νωρίτερα; Τι είναι η Ελλάδα; Είναι το μαγαζί σας και το ανοιγοκλείνετε όποτε θέλετε; Αγανακτώ γιατί είμαι επιχειρηματίας και όλοι οι επιχειρηματίες δεν έχουμε έσοδα. Κανένας δεν έχει. Αλλά έχουμε τους εφοριακούς να κάνουν ελέγχους. Οι εφοριακοί έχουν γίνει κυνηγοί κεφαλών. Και βέβαια κυνηγούν μόνο Έλληνες. Πείτε μου πόσοι έλεγχοι έχουν γίνει σε καταστήματα Πακιστανών κάτω από την Ομόνοια. Μπήκαν τις προάλλες σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για έλεγχο 6 εφοριακοί με ύφος ράμπο για να κάνουν έλεγχο. Ρωτήστε να δείτε ποια είναι η αντίληψη του μέσου ΄Ελληνα για τους εφοριακούς. Και εν πάση περιπτώσει αφού θέλετε να καταπολεμήσετε την φοροδιαφυγή κατεβάστε τη φορολόγηση στο 15%. Αυριο το πρωί κάντε το αυτό. Και θα δείτε ότι θα έχετε περισσότερα έσοδα. Είναι δυνατόν σε μία χώρα κλειστή να τρέχει ο εφοριακός να κάνει έλεγχο και να βάζει πρόστιμα;” συμπλήρωσε.

“Εμείς έχουμε καταθέσει προτάσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Εσείς όμως δεν μας ακούσατε καθόλου και τώρα βγαίνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Διακαιωμάτων και καταθέτει ερώτηση – ράπισμα για την κυβέρνηση, για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το αυστηρό lockdown. Βεβαίως κανένα κανάλι δεν το ανέφερε αυτό. Με εντολή λοιπόν του ΕΔΑΔ θα γίνει έρευνα για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φωνάζαμε εμείς, δεν μας ακούσατε και έτσι οι μόνες ΜΕΘ που μας έχουν μείνει είναι: Μετάνοια, Εξομολόγηση, Θεία κοινωνία. Γιατί ΜΕΘ κανονικές δεν μπορέσατε να κάνετε. Μάθετε να κυβερνάτε επί της ουσίας και όχι επί χάρτου. Και αποφασίστε αν τελικά είστε με τους Έλληνες ή με τους Γερμανούς, του ΛΟΑΤΚΙ, τις επιτροπές και τις μίζες.” πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.

Για την τηλεκπαίδευση

“Μια ολόκληρη γενιά μαθαίνει μέσα από το υπολογιστή. Είναι έγκλημα αυτό για την ψυχοσύνθεση των παιδιών. Έχουν γίνει δεκάδες μελέτες και αποδεικνύεται ότι η τηλεκπαίδευση προκαλεί στα παιδιά άγχος, ψυχική εξάντληση, αίσθημα κόπωσης, έλλειψη επικοινωνίας. Έχουμε και το ζήτημα που προέκυψε με την Cisco. Και ρωτώ: έδωσε η ΝΔ προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατ. Ελλήνων; Δώσατε χρήματα; Λέγατε όχι, δεν δώσατε, αλλά αυτό μυρίζει σκάνδαλο. Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα Ελλήνων που δόθηκαν χωρίς την συναίνεσή τους. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτό” τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Για την παρέλαση

“Η επανάσταση γνωρίζετε γιατί έγινε; Έγινε γιατί υπήρχαν Έλληνες. Την έκαναν Έλληνες. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους είναι ότι πεθαίνουμε δημογραφικά. Το 2020 είχαμε 131.000 θανάτους και μόλις 85.000 γεννήσεις. Το 2021 είχαμε 13.500 γεννήσεις. Αντίθετα οι λαθρομετανάστες συνεχώς γεννούν. Και η ΝΔ θεώρησε σκόπιμο να κάνει μια επιτροπή για τους ΛΟΑΤΚΙ αλλά όχι για το δημογραφικό. Αυτή είναι η αξία του ελληνικού έθνους για τη ΝΔ; Τόση είναι η ανησυχία σας για το αν πεθαίνει η Ελλάδα; Το έθνος; Κάποιοι «ακραίοι» τύποι σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Ουγγαρία, κάνουν πολιτικές για το δημογραφικό, δεν αφήνουν να εισέλθουν λαθρομετανάστες. Και αυτό το λέτε φασισμό. Και δεν είναι φασισμός να επιβάλλετε εσείς να έρχονται, να πολλαπλασιάζονται, να μας μπολιάζετε. Εμεις έχουμε άλλη άποψη για το δημογραφικό. Εμείς είμαστε υπέρ του να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να γεννήσουν παιδια και οι Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Δώσαμε μάχη για να πραγματοποιηθεί φέτος η παρέλαση. Αλλά θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου. Εσείς της αριστεράς φωνάζετε για το δικαίωμα των πολιτών να κάνουν πορείες και δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Ναι πρέπει οι πολίτες όταν θέλουν να διαμαρτυρηθούν να κάνουν πορείες, αλλά δεν σας είδαμε να πείτε κάτι, να κάνετε μια διαμαρτυρία για το κλείσιμο των εκκλησιών. Δεν έχουν δικαίωμα, όσοι πιστεύουν στον Θεό, να πάνε στην εκκλησία; Και στην παρέλαση θα πάνε μόνο οι επίσημοι. Πού είναι ο κόσμος; Πώς θα ενισχυθεί το αίσθημα της ομοψυχίας; Πώς θα θυμηθούμε το μήνυμα της επανάστασης του ΄21; Ο Καποδίστριας, που ο πρωθυπουργός είχε πει από το βήμα της βουλής ότι τον θαυμάζει, είχε πει: «Η νίκη θα είναι δική μας αν βασιλεύσει στην καρδιά μας αίσθημα ελληνικό». Αυτό λέμε κι εμείς στην Ελληνικη Λύση. Στη ΝΔ όμως δεν τολμάτε να το πείτε. Γι’ αυτό κι εγώ καλώ τους Έλληνες από σήμερα, από αυτή την ώρα, να υψώσουν στα σπίτια τους την Ελληνική σημαία, σε ένδειξη τιμής, δόξας και μνήμης, στους νεκρούς που έπεσαν για είμαστε εμεις σήμερα ελεύθεροι” είπε ο κ. Βελόπουλος.

“Κάνετε λάθη. Ο Κων/νος Καραμανλής είχε πει ότι κάθε 10 χρόνια η Ελλάδα χάνει μια ευκαιρία. Για εσάς ιστορική στιγμή ήταν να υπογράψετε την συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την Γαλλία. Δεν το κάνατε. Θα παίρναμε αεροπλάνα, θα παίρναμε πλοία. Και τελικά κάνατε έγκλημα. Γι’ αυτό το λόγο ο Μακρόν σας έκλεισε την πόρτα και δεν έρχεται για να παραστεί στην παρέλαση. Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτος έχουμε κοινά συμφέροντα απέναντι στην φασιστική Τουρκία του Ερντογάν, και σας φωνάζουμε να κάνετε την συμφωνία με την Γαλλία και να αγοράσετε όπλα και να μην παίρνετε τα αμερικανικά σαπάκια” κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ