Βασίλης Κασσελάκης: «Ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι των «Σπαρτιατών» – Όλα όσα είπε ο ξάδελφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ευπρόσδεκτες χαρακτήρισε τις ψήφους των πολιτών που ψήφισαν «Σπαρτιάτες», ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Όπως είπε μιλώντας στο Kontra Channel, «κοιτάξτε το παράδοξο είναι ότι οι κυβερνήσεις, οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τα απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι».

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης το έκανε τελικά και απαγορεύτηκαν από τον Άρειο Πάγο».

Και κατέληξε πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε, ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε «ξεκάθαρα όχι» στο ερώτημα του αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών με αφορμή και τα σχόλια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ