Τζώρτζια Κεφαλά για Σπαρτιάτες: Φυσικά και δεν τους υποστηρίζω – Ψευδής ο λογαριασμός που μου έστελνε μηνύματα ως Τζήμερος

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά ξεκαθαρίζει τη θέση της, σχετικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών». Με ανάρτησή της στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια».

«Οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά»  είχε αναφέρει συγκεκριμένα η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook:

Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις ελληνικά και μετα ειναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί. Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας.

«Ψευδής ο λογαριασμός του Θάνου Τζήμερου»

Η Τζώρτζια Κεφαλά με νέα ανάρτησή της επανήλθε στην κόντρα με τον Θάνο Τζήμερο αποκαλύπτοντας πώς ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί της ήταν ψευδής. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Επίσης να ενημερώσω πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν Θάνος Τζήμερος ήταν ψευδής! Ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου ο πραγματικός. Αυτά και τελειώνω αυτόν το χορό παραπληροφόρησης εδώ! Παρακαλώ τα κανάλια να μην με παίρνουν τηλέφωνο!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ