Τσίπρας προς Τρέμη: Μυγιάζεστε; – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στο debate των πολιτικών αρχηγών, με αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση του Μάκη Γιομπαζολιά σχετικά με το νόμο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

“Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία , στην ανομία και στην αδικία. Δεν μπορεί κάποιοι υγιείς επιχειρηματίες να μην μπορούν να δανείζονται και να τηρούν τους νόμους και κάποιοι άλλοι να μην τηρούν τους νόμους και να δανείζονται. Πήραμε το κόστος και είχαμε το θάρρος να αψηφήσουμε τον πόλεμο που γίνεται από μερίδα ΜΜΕ ακριβώς γιατί ζητήσαμε να ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοιχτή δημοπράτηση ώστε να υπάρχουν άδειες…” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ποιοι είναι αυτοί…” παρενέβη η Όλγα Τρέμη, που εκπροσωπεί το MEGA.

“Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;” της απάντησε ο κ. Τσίπρας.

“Δεν έχω καμία μύγα. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις γιατί είμαστε εκπρόσωποι καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις” του είπε η δημοσιογράφος.

“Έχουμε συμφωνήσει κάποια πράγματα που δεν σέβεστε. Κάναμε μια συνάντηση. Έπρεπε να είχατε θέσει τον προβληματισμό σας εξαρχής” σχολίασε ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος.

“Θα προχωρήσει η διαδικασία για να δημοπρατήσουμε τις τηλεοπτικές άδειες και να καταργήσουμε το μονοπώλιο στις ψηφιακές συχνότητες. Δεν θα εκδικηθούμε κανέναν αλλά θα βάλουμε μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο” συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Debate – Τι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα – ΒΙΝΤΕΟ

Debate – Οι απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών για τη μεταναστευτική πολιτική – ΒΙΝΤΕΟ

Debate – Οι απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών για την παιδεία και την υγεία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ