Το non paper της ΝΔ με την υπογραφή του Αποστόλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαψεύδει η ΝΔ τον ισχυρισμό του υπουργείου Οικονομικών ότι η καθυστέρηση στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ οφείλεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Διαψεύδει η ΝΔ τον ισχυρισμό του υπουργείου Οικονομικών ότι η καθυστέρηση στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ οφείλεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

Η Συγγρού σε non paper που εξέδωσε αναφέρει ότι “αποκαλύπτεται για ποιο λόγο δεν πληρώθηκαν έγκαιρα οι μισθοί των εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ”. 

Η ΝΔ επισυνάπτει την απόφαση μερικής ανάκλησης του αρμοδίου υπουργού κ. Αποστόλου, σύμφωνα με την οποία  – όπως σημειώνει η Συγγρού- “ανακαλείται μερικώς ποσό ύψους 4.975.000 ευρώ, που αφορούσε στην πληρωμή για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία”.

“Κατόπιν εορτής, ο κ. Μάρδας μιλά για γραφειοκρατία και σπεύδει, την τελευταία ώρα, να βρει τα χρήματα προκειμένου να καλύψει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΠΕΚΕΠΕ”, τονίζει η ΝΔ. 

 

Αυτό είναι το έγγραφο που επισυνάπτεται 

 

Διαβάστε επίσης

Το ΥΠΟΙΚ για την μισθοδοσία στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.